επρεπε να τους ξεμπροστιασεις φτανουν πια τα παιχνιδια ο κοσμος μπουχτισε και θα σας παρει ολους ο διαολος εκει μεσα...
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 5 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 13 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 13 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

MapogoSick BastardΣυγνώμη τι ακριβώς περιμένετε, να πει ποιοι παίχτες είναι;
Αυτά δεν γίνονται. Ναι, ούτε καν στον ΠΑΟΚ.
Εδώ που έφτασε το πράμα , ή θα πεί ΟΝΟΜΑΤΑ ή θα γίνουμε ντιπ μπάχαλο.
nasos66Στο πρωτο επρεπε να ειχε τελειωση το παιχνιδι Κωστα.Αν προσεξεις ο Πελκας εχει χαλασει σχεδόν ότι ειχε σχεση με αυτόν στο παιχνιδι.Για ποιο λογο βαζει Πελκα και όχι Μπισεσβαρ,η Σαχωβ.Ο Μυστα Κωστα είναι εξτρεμ?Ο Τιαμ είναι αριστερο εξτρεμ,και δεν τον εχει για αλαγη του Γκαρη.Γιατι?Εγω τον εφερα στην ομαδα?Εχει κανει λαθη ο Ιβιτς.Οπως πχ εχει στηριξη τον Κλαους ποιο πολύ απ ότι επρεπε, ξαφνικα εξω και μεσα ο Κουλουρης.Ειμαι υπερ της στήριξης στον Ιβιτς,αλλα όχι στους παιχτες.Και γραφω μια αναλυση με τα δικα μου ματια,χωρις να είμαι προπονητης.

rainmakerΡε γιατί μιλάτε ύπουλα;;;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙ;;;
Την ακούσατε τη συνέντευξη; ΕΓΩ είπε έκανα το λάθος. Δεν είπε μου επέβαλαν.
Josey WalesΟ μόνος που δεν πρέπει να φύγει είναι ο Ίβιτς, για όλους τους άλλους μπορεί να το συζητήσουμε, αλλά όχι ο προπονητής.

Sick BastardMapogoSick BastardΣυγνώμη τι ακριβώς περιμένετε, να πει ποιοι παίχτες είναι;
Αυτά δεν γίνονται. Ναι, ούτε καν στον ΠΑΟΚ.
Εδώ που έφτασε το πράμα , ή θα πεί ΟΝΟΜΑΤΑ ή θα γίνουμε ντιπ μπάχαλο.
Μα δεν θα τα πει σε μας πρώτα.
Αυτό εννοώ.
Πρώτα θα τα πει εκεί που πρέπει και μετά (αν) θα τα μάθουμε εμείς.
thanos-xanthiδιωξε μπαλαρινες και παιδακια..
φερε προσωπικοτητα..
OdiΟνόματα Βλάνταν.Ονόματα.
pilotoskastraki, όλα τα στραβά ξεκίνησαν από την ώρα που μπήκε ο Ιβάν για τις άδειες μέσα, τί άλλο να πούμε ρε αδερφέ, τα είπαμε όλα......................