Ο πρωτος ηταν τουριστας.. τον δευτερο του προτιναμε μειωση γυρω στο 60% για να δηλωσει παραιτηση.
ΝΑ χαρω εγω..
Ποτε επιτελους θα σταματησει ο οργανισμος ΠΑΟΚ να λειτουργει σαν ΔΗΜΟΣΙΟ?

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

Aureliano Buendianavigator11Να υπενθυμίσω κι εγώ ότι εκείνη η ομάδα όντως με παικτικές σταθερές και δέσιμο από την προηγούμενη χρονιά και με τον μεγάλο Φερνάντο στο τιμόνι μετά από κρίσεις δεν πολυαντεπεξερχόταν αποτελεσματικά ιδιαίτερα επιτυχώς μετά απο αραιά βεβαια στραβοπατήματα. Αν δε με απατά η μνήμη μου, μετά το πραξικόπημα στο σκουληκάου, δε χάσαμε από αεκ εντός και εκτός από λαρισα; Την ισοπαλία με τις γριές μετά το κύπελλο στο γιαννενο δεν την είχαμε φέρει; Δεν ξέρω, μπορεί να μην τα θυμάμαι και καλά. Δεν μπήκα στη διαδικασία να ψάξω. Το πόιντ μου είναι ότι, θέλουμε δε θέλουμε, υπάρχουν και παράμετροι εξωαγωνιστικές στο τόπι, που ούτε ο τσακ ο νορρις δε γίνεται να αψηφήσει.
Φοβάμαι ότι θα διαφωνήσω, navi μου.
Η ομάδα αντεπεξήλθε υποδειγματικά μετά το σπαθοστραπάτσο στη σκουληκοφωλιά.
Η αντίδραση της ομάδας φανερώθηκε εκεί που μετρούσε: στα πλέι οφ.
Τα δύο επόμενα παιχνίδια επί της ουσίας (ιδίως αυτό της Λάρισας) δεν έκριναν τπτ.
(Επίσης, στη Λαρίσα ήμασταν και τρομακτικά άτυχοι σε εκείνο το 2-1)
Όσο για την ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο, δεν θυμάμαι χρονικά πότε ήταν, για να είμαι ειλικρινής, πολύ πιθανόν να ήταν και μετά από εκείνο το πολύ περίεργο παιχνίδι στα Γιάννενα. Ας όψεται η μαλακία του Βιτόλο με το χέρι εκεί...
sic-4Ρωταω απο που προκυπτει οτι μια ΦΗΜΗ που μπηκε στην κουβεντα ειναι 100% σιγουρη και παιρνω την απαντηση:
Ο Σάντος είχε φτάσει μία «ανάσα» από την επιστροφή του στην Τούμπα το καλοκαίρι του 2014, όμως τότε είχε προτιμηθεί από τον Σαββίδη ο Αγγελος Αναστασιάδης.
Η προπονητολογία στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε, για μια ακόμα χρονιά, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η προηγούμενη, και με ένα... μαγικό τρόπο ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε στο προσκήνιο. Ποιο προσκήνιο όμως; Του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ; Όταν λέμε "του ΠΑΟΚ" ποιον ακριβώς εννοούμε; Τον Σαββίδη που "έκοψε" τον Πορτογάλο τεχνικό πριν από δυο χρόνια;