@barlow4
Συγγνώμη, ρε συ Ken! Πρόσεξα κι εγώ κάτι που δεν μ' άρεσε, έγινε συνεννόηση με τον Αρκάδα και η διόρθωση έγινε από τον ίδιο αντρίκια και παντελονάτα! Τώρα, τι νόημα έχει να κάνουμε την κεντρική μπ@@ρδέλο; Ούτε εμένα δεν μου άρεσαν κάποια από αυτά που γράφτηκαν στο κείμενο, κάτι που αντιλήφθηκε και ο ίδιος ο Πόντιος, ο οποίος δεν έχει account στο φόρουμ (προς το παρόν) και δεν μας έχει ζητήσει να του ανοίξουμε. Αντέδρασε υπερβολικά, αλλά ανθρώπινα για κάτι που ειπώθηκε και θίχτηκε, το οποίο κακώς (κάκιστα) συνέχισε στην κεντρική. Εσύ έχεις καταλάβει ότι πρόκειται για κάποιο άτομο το οποίο μπορούμε να το απαξιώνουμε έτσι ελαφρά τη καρδία, από μία άστοχη θέση που πήρε; Εδώ μέσα προσφέρει τα μέγιστα, εδώ και χρόνια, και κυρίως επίπεδο στο site και θέλω από όλους σας τον απαιτούμενο σεβασμό. Δεν είμαστε επαγγελματίες... ερασιτέχνες είμαστε και προσπαθούμε να βρούμε λίγο χρόνο να γράψουμε δυο κουβέντες για την κοινή μας καψούρα! Με την άδειά σου, τα σχόλια από την κεντρική θα αποσυρθούν και θα μεταφερθούν εδώ πέρα γιατί άλλος είναι ο σκοπός του κειμένου στην κεντρική. Εγώ τον ευχαρίστησα στην κεντρική για τη διόρθωση, διότι το αρχικό κείμενο ήταν δημοσιευμένο καμιά ώρα προτού γίνουν οι αλλαγές, το είχε δει κόσμος και όφειλα ένα δημόσιο ευχαριστώ στην Ποντιάρα μας και μία εξήγηση στους αναγνώστες μας.
ΥΓ. Δεν αφήνεις τίποτα, ρε μπαγάσα... τίποτα αναπάντητο!
Σχόλιο 1 barlow4:
Μεσημεριαναδικο το εκανες αρκαδοποντιε.
Εριξες το επιπεδο στα ταρταρα.ξεκατινιασμα απο θεση ισχυος.
Μετα απο οσα εχεις γραψει εδω μεσα πραγματικα απορω.
Οσο κ αν στραβωσες υπαρχει το φορουμ,αντρικια να παραθεσεις επιχειρηματα.τι ξεφτιλα ηταν αυτη.
Σχόλιο 2 barlow4:
Dimbar
Η πολυφωνια ειναι ακριβως αυτο που λες οτι δεν ειναι.εφοσον τα λεγομενα δεν ειναι υβριστικα αλλα αξιολογικες κρισεις απλα τα κρινεις κ αν γουσταρεις τα κατακρινεις.
Μπορει να διαφωνεις με τον οποιονδηποτε αλλα με το να επικροτεις στοχοποιησεις συνοπαδων στην κεντρικη σελιδα συμβαλλεις στην καταπτωση των ημερων.