fonias4rainmakerΜπράβο μας. Εμείς τη φάγαμε την ομάδα ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Ακούγωντας τα ράδια.. Δεν είναι δυστυχώς έτοιμη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης για έναν ΠΑΟΚ αυτοδημιούργητο και πρωταθλητή..
Είμαι σίγουρος ότι είναι σκουλήκια αυτοί που άρχισαν την γκρίνια και την μιζέρια στα ράδια.
Μετά ακολούθησαν και τα πρόβατα.
Δεν αντέχουν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ ψηλά και δυνατό.
Τους θυμίζει ποσο μικροί και ανυπόληπτοι είναι αυτοί.
Δεν θέλει πολύ να αρχίσει η κατολίσθηση.
Ένα πετραδάκι είναι.
"Μου είπε κάποιος, που του είπε κάποιος άλλος, ότι ακούστηκε κάτι ...."
ΓΙ αυτό ακριβώς φταίει ο κόσμος ρε φίλε! Γιατί αφήνουμε τον κάθε καραγκιόζη να μας περνάει οτι κλίμα θέλει. Και ΔΕΝ ήταν μόνο σκουλήκια, ήτανε και δικοί μας. Και το λέω γιατί ήμουν και μπροστά σε ένα καραγκιόζη στην Καλαμαριά και έβλεπα το ματς με τη Σίβας το καλοκαίρι πέρυσι, και τσίριζε και έβριζε το Ζαγόρ επί μία ώρα αν οχι παραπάνω. Και ήταν Παοκτσής. Και όλα τα ΖΩΑ που ήταν εκεί, συμφωνούσανε και είχα αφρίσει. Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που ΕΦΥΓΑ απο μαγαζί που έβλεπα τον ΠΑΟΚ. Ήθελα να πάρω ένα ρόπαλο και να τον μελανιάσω τον αλήτη. Κι όμως, πέρασε κλίμα..
Το αποτέλεσμα όλων αυτών, το είδαμε δύο μήνες μετά με την παραίτηση του Τέο, το βλέπουμε και τώρα.. Και είμαι κάθετος σε αυτό. Πρώτα απο όλους φταίει ο κόσμος, που επιτρέπει σε αυτά τα λιμά να κρίνουν καταστάσεις και να γαμάν το κλίμα. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την πολιτική κατάσταση της χώρας, που όλοι μυξοκλαίμε αλλά δεν κουνάμε το κουλό μας να μαυρίσουμε έστω κάποιον. Εκεί.. στον ύπνο..
Ε λοιπόν αμα εμείς κοιμόμαστε, δεν φταίει ο Ζαγορ που θα φθαρεί.. Δεν είναι ούτε στρατάρχης, ούτε κατάσκοπος να ξέρει να φυλάγεται απο ΟΛΑ αυτά, και παράλληλα να διοικεί και τέλεια.. Ένας ποδοσφαιριστής είναι που απλά αγαπάει την ομάδα.
Δεν υποσχέθηκε και ούτε ΜΠΟΡΕΙ να φέρει στελεχάρες για να γουστάρουμε εμείς που την είδαμε Μπάρτσα..
Και μόνο που έκανε τόσες τρίπλες και με ένα ρόστερ γερασμένο, κόντεψε να σηκώσει πρωτάθλημα ΔΥΟ χρονιές συνεχόμενα (και πρόπερσι το κυνηγήσαμε, μην ξεχνιόμαστε..) ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!!
Έχει δύο χρόνια που μας φωνάζει, φέρτε κάποιον κάντε κάτι εγώ δεν μπορώ να διοικώ αιωνίως και να έχουμε συνέχεια ανοδική πορεία. Δεν μπορώ ! Και εμείς εκεί... "γιατί Ζαγοράκη δεν μπορείς, τί κρύβεις, γιατί κουρεύτηκες; τί βίλα πήρες, γιατί το ένα γιατί το άλλο.. Νισάφι μέχρι κι εγώ κουράστηκα..