Όχι άλλο κάρβουνο, επιτέλους σοβαρευτείτε εκεί στην ΠΑΕ.
Είναι άλλο πράγμα να μην παγαίνεις καλά αγωνιστικά κι άλλο να γινόμαστε βούκινο!!
Φτάνει, συνέλθετε!

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.

meliosΣεβαστές οι απόψεις όλων σας...Και δεν θα ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν...
Όμως ο οποιοσδήποτε εργαζόμενος, όπως πολύ σωστά γράφετε αρκετοί από εδώ, πρέπει να σέβεται τους ανωτέρους του - εργοδότες του εκτός αμα του προσβάλουν την προσωπικότητα του ή δεν σέβονται την προσφορά του και δεν τον ανταμείβουν γιαυτήν....
Κοινώς, μην ξεχνάμε μια παράμετρο. Ο πρώην οικονομικός διαχειριστής, που πολλοί βάλατε τα κλάματα όταν έφυγε, είχε πεί σε συνέντευξη τύπου (Σεπτέμβριο μήνα) ότι οι παίχτες είναι απλήρωτοι από τον Μάιο (γλου γλου γλου)..Και ήταν να πληρωθούν Οκτώβρη (ξανά γλου γλου γλου)
και ο νοών νοήτω...
ΥΣ Εγώ κύριοι, κυρίες και δεσποινίδες δεν μπορώ να κράξω κανέναν παίκτη που απλήρωτος με έδωσε μια από τις κορυφαίες χαρές της ιστορίας της ομάδα μου.Και άπαξ και ήταν απλήρωτος από τον Μάιο μάλλον και στα περσινά play off απλήρωτος έπαιζε....
ΑποστόληςΑ1. Το να σου πεί ο προπονητής αντί για αμυντικό χαφ στα αριστερά, να παίξεις αριστερό χαφ, δεν σου θίγει την προσωπικότητα!
olivaresΠήγε στην Παμπλόνα όπου έχει σπίτι για 5 μέρες με την οικογένεια του μετά από άδεια που ζήτησε και του δόθηκε ώστε όταν επιστρέψει τη Δευτέρα να μη βρει το έτερον ήμισι του Βούζα ενθάδε.
). Τον έστειλε η ίδια η Διοίκηση Ισπανία για να κάνει μυστικές συζητήσεις με υποψήφιους προπονητές.
Να κουβεντιάσει μαζί τους και να επιλέξει τον καταλληλότερο, να τελειώνουμε. 
kosΑποστόληςΑ1. Το να σου πεί ο προπονητής αντί για αμυντικό χαφ στα αριστερά, να παίξεις αριστερό χαφ, δεν σου θίγει την προσωπικότητα!
μου αρεσει που επιμενεις.

Sentinel4kosΑποστόληςΑ1. Το να σου πεί ο προπονητής αντί για αμυντικό χαφ στα αριστερά, να παίξεις αριστερό χαφ, δεν σου θίγει την προσωπικότητα!
μου αρεσει που επιμενεις.
Εμένα μου αρέσει που επιμένεις εσύ. Ρε θα τρελαθούμε;;; Τι έκανε δηλαδή; Τον πρόσβαλλε; Τον έβρισε; Τον έντυσαν παπάκι και γύρω γύρω γελούσαν όλοι και τον έδειχναν; Αν είναι δυνατόν, να αποτελεί μείωση προσωπικότητας που του είπε να δοκιμαστεί σε μια άλλη θέση, όχι να παίξει, προπόνηση ήταν.
Και για να τελειώνω με το θέμα, η άποψη μου είναι αυτή.
Στην Π.Α.Ε. όπως και σε κάθε Π.Α.Ε. ανά τον κόσμο υπάρχει ένας εσωτερικός κανονισμός που πρέπει να σέβονται όλοι οι ποδοσφαιριστές είτε λέγονται Contreras, Garcia, είτε Γιακουμής και Αθανασιάδης. Για όλους να ισχύει το ίδιο. Όποιος πέσει σε παράπτωμα πρέπει να τιμωρείται ανεξαρτήτως ονόματος, προιστορίας και προσφοράς, για να διατηρείται η ομαλή λειτουργία της ομάδας και η ηρεμία.
Ακόμα υπάρχει μία ιεραρχία όπου χονδρικά είναι : Πρόεδρος > Προπονητής > Ποδοσφαιριστές. Ο υφιστάμενος πρέπει να σέβεται τον προιστάμενο του. Δηλαδή κάθε ποδοσφαιριστής τον προπονητή του, είτε αυτός λέγεται Μουρίνιο, είτε Χάβος είτε Μπάμπης ο Σουγιάς. Δεν υπάρχει κάποια ζυγαριά να ανεβαίνουν πάνω οι αντιδικούντες και να ζυγίζουν την ποδοσφαιρική ιστορία και τα επιτεύγματά τους και όποιος την έχει μεγαλύτερη (την ιστορία ντε) να δικαιούται να κάνει ότι θέλει.
Αν υπάρξει μια φορά παράπτωμα που θα μείνει ατιμώρητο είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα. Όπως έγινε και φέτος. Αν ήταν η διοίκηση πιο αυστηρή σε ένα-δυο περιστατικά του καλοκαιριού τώρα δεν θα συζητούσαμε γι' αυτό το θέμα.
Το σωστό είναι να τιμωρηθεί για την συμπεριφορά του. Να τιμωρηθεί και τέλος και όχι να τον διώξουν από την ομάδα και άλλα ακραία που ακούγονται. Αλλά ούτε και να περάσει στο ντούκου.
Λάθη φέτος έχουν γίνει από όλους και πολλά. Ας επικρατήσει η λογική και ας βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους για να ηρεμήσει το κεφάλι μας επιτέλους φέτος.