....now you are yourself hideΧασαμε μια χρονια που η ομαδα θα πηγαινε για να παρει το πρωταθλημα, απο τον Δερμιτζακη και τον Χαβο, τα παλτα του Βουλινου που εγιναν "προπονητες".
το καλύτερο του εξαμήνου....+ 99
Ειναι να κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο με την ευκαιρια που χαθηκε.
έχω κάνει ουλές λέμε και ρυτίδες που δεν μαζεύονται με τίποτα...και όσοι καταλάβανε τι είχαμε τι χάσαμε....ψωλέο και τα ρέστα....και στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα
τέσπα...σαφώς και πρέπει σωκρατικώς να σεβόμαστε τους θεσμούς....αρκεί να υπάρχουν και να λειτουργούν αποτελεσματικά
αν δεν λειτουργούν αποτελεσματικά ή λειτουργούν βλακωδώς....τους αλλάζουμε
τώρα...ούτε θεσμούς έχουμε
και από βλάκες....να φάνε και οι κότες και οι κόρακες
οπότε επί του προκειμένου....αν και ως γνωστόν ο Πάμπλο....δεν είναι το φόρτε μου
επ' ουδενί
...εάν και εφόσον ο παραπάνω διάλογος είναι σχεδόν αληθινός
έχει 101% δίκιο...και πολύ κυριλέ και διακριτικά έφυγε θα συμπλήρωνα
οπότες η άρνηση στον εντελώς ασήμαντο και άπειρο (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) σβούρα...είναι 102% δικαιολογημένη
μιάς...και το θέμα είναι αλήστου βλακείας...την οποία δεν επιδεικνύει ο Ουρουγουανός αλλά όλοι οι ρεστ
την Πέμπτη το βράδυ...εάν δεν ξεσπάσουν τα νεύρα μας στην Βιγιαρεάλ (ναι παίζει και αυτή η κουφή περιπτωσάρα)...λογικά θα γράψει πολλά το κοντέρ
και την Κυριακή θα έχουμε το 1ο από τα πολλά ματς ζωής-θανάτου...με τον Πανθηρόνιο
το οποίο μπορεί και να μας φέρει μόνους...και σε απόσταση στο τέλος
Μόνο ο Αγγελος για φέτος μπορεί μα συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα
αν μη τι άλλο σε πλάκωμα Αγγελου-Πάμπλο....θα φχαριστηθούν και οι 2 τα αντρίκια κωλοδάχτυλα που θα φανε eachother οπότε θα χτιστεί αλληλοσεβασμός
Ο Θεός να βάλει το χέρι του...δεν ελπίζουμε τίποτις...είμαι σκλαβωμένοι στον βούρκο και την κακομοιριά μας
ps-...φανταστείτε ότι στην θέση...του παλαιού δήμαρχου...της μίας πόλης-ομάδας (sic)....θα φέρετε τον νέο δήμαρχο
...οπότε μετά περιμένετε η ομάδα της πόλης...να πάει καλά ?