alex ntepoΕίμαι καθηγητής. Δεν ξέρω αν είμαι καλός καθηγητής, δε θα το πω εγώ. Προσπαθώ να είμαι σωστός με τα παιδιά. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ, με βάσει τις σπουδές, τις γνώσεις και τις δυνατότητές μου. Δεν ξέρω αν τα καταφέρνω, δε θα το κρίνω εγώ. Προσπαθώ να κάνω τα παιδιά να μάθουν, να αποκτήσουν γνώσεις και εφόδια. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρω, κι εγώ, κι αυτά, δεν ξέρω όμως αν το πετυχαίνω, και σίγουρα δε μπορώ να το πετύχω πάντα. Τέλος, θα ήθελα να με συμπαθούν και να με αγαπάνε τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω αν το πετυχαίνω, και σίγουρα δε γίνεται πάντα.
Ξέρω όμως ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. Είμαι ο καθηγητής τους, και είναι οι μαθητές μου. Δεν είμαστε το ίδιο. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ. Τη διαφωνία τους ας την εκφράσουν με τρόπο και θα τη συζητήσουμε. Τη συμπάθειά τους και την αγάπή τους ας μην την κερδίσω, δεν χάθηκε ο κόσμος, αρκεί να μαθαίνουν, να γίνεται δηλαδή η δουλειά και των 2 μας. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΩ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΦΥΤΕΥΩ ΜΕΣ ΤΗ ΓΗ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Έτσι περιμένω να είναι κ η σχέση παικτών - προπονητή.
Άλλο η διαφωνία με τα πρόσωπα, άλλο ο σεβασμός στους θεσμούς που τα πρόσωπα εκπροσωπούν. Αν ο κάθε Γκαρσία έχει κάποιο πρόβλημα ή διαφωνία, υπάρχουν τρόποι να εκφραστεί, δεν είναι ανάγκη να τα κάνει όλα πουτάνα!
επιμενεις να πιανεις το θεμα απο την μεση. απο την στιγμη που εφυγε ο γκαρσια. δεν ξεκινησε εκει ομως το θεμα. εκει μαλλον τελειωσε.
το θεμα ξεκινησε οταν ο υπηρεσιακος προπονητης αποφασισε να δωσει μια εντολη στον γκαρσια που 999 στους 1000 Παοκτσηδες ηξεραν οτι δεν θα την εκτελεσει. και αυτο ειναι απο υποπτο εως επικινδυνο.
θα μου πεις ρε φιλε κος ο γκαρσια θα αποφασιζει που θα παιζει??? ναι ο γκαρσια θα αποφασιζει που θα παιζει.
θα μου πεις κατσε ρε φιλε κος, ποιος ειναι ο γκαρσια που θα αποφασιζει που θα παιζει. η απαντηση ειναι οτι δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι αλλα οτι εχει απολυτο δικαιο. δεν θα τρελαθουμε εντελως. εκει που του ειπε να παιξει δεν μπορει να παιξει. τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε??? πρεπει να φωναξουμε κανενα προπονητη για να μας κανει ποδοσφαιρικη αναλυση???
δεν μπορει να ανεβει και να βοηθησει το αριστερο εξτρεμ, ουτε μπορει οταν ανεβει να γυρισει να καλυψει τον βιτολο.
ουτε μπορει να γυρισει να καλυψει το μπακ οταν θα του βγαινουν δυο. αυτος ειναι και το ξεραμε απο την πρωτη χρονια. εαν δεν τους εκανε ας μην τον ανανεωναν.
και βεβαια ποσταρε ενας φιλο ενα διαλογο που ΕΑΝ ειναι αληθινος προσωπικα θα δικαιολογουσε μεχρι και να τον πλακωσει. ακου εκει εγω δεν ειμαι σαντος