teod1980...
Επειδή εσύ ξέρεις πολλά περισσότερα για πες μας....
Ναι ρε φίλε δε γνωρίζω περί αυτών που λες...αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο...
Έπηξε ο κόσμος με χαρτογιακάδες και μπισνεσμεν και για αυτό πάμε τόσο ωραία ρε....
Αρχικά νόμιζα απαντάς ειρωνικά...σε 2η ανάγνωση είδα ότι μαλλον κάνω λάθος.
Γιαυτό κ προσπαθώ να απαντήσω όσο πιο σοβαρά κ αναλυτικά μπορώ.
Για να λειτουργήσει σωστά οποιοδήποτε οικοδόμημα χρειάζονται διακριτοί ρόλοι.
Αν στους διακριτούς ρόλους συνυπολογίσουμε την αγάπη για την ομάδα , οι ρόλοι παύουν να είναι διακριτοί.
Οι διακριτοί ρόλοι ξέρεις γιατί πρέπει να υπάρχουν?
Για να μπορείς να αποδώσεις ευθύνες αλλά κ τα εύσημα...καθαρά πράγματα..
Συγκεκριμένα...αν ο Παυλος έπαιζε εκεί που του έλεγε Χαβος...κ πιάναμε πάτο ως ομάδα ξέρεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιος έχει την ευθύνη.
Αυτός που έπρεπε εξαρχής..ο (υπηρεσιακός) προπονητής.
Τώρα που έγινε πουτάνα το θέμα...αν δε πας καλά κ φας μια 5αρα...πας κ πιάνεις το Χαβο από το γιακα κ του ζητάς το λόγο ... γιατί ρε Μάκη με έκανες ρόμπα??
Και σου λέει...αλλα είχα στο μυαλό να κάνω και άλλα έκανα...δε "συνεργάστηκαν" οι παίκτες στο σύστημα που έχω κατά νου...
Εκεί τι κάνεις?
Ποιον χρεώνεις για το φιασκο? Το Χαβο ? Το Παυλο ? Τη βιγιαρεαλ ?
Θέλω να πιστεύω ότι δε γίνεται να εξηγήσει κάποιος πιο απλά την ανάγκη ύπαρξης διακριτών ρόλων
teod1980...
ΑΝ θέλετε το ποδόσφαιρο εταιρία, μη ξαναπεριμένετε ΠΑΘΟΣ, ΠΑΝΥΓΉΡΙΑ και ειλικρινή ΑΓΑΠΗ της ομάδας από κανέναν ποδοσφαιριστή. Την αμοιβή του και στην οικογένειά του...Ούτε θα ξαναπάτε στην προπόνηση να ζητήσετε τα ρέστα...ΓΙατί αυτός υπάλληλος θα είναι και αν δεν μας κάνει θα φύγει και δε τρέχει και τίποτα...Πρώτα θα αποκεφαλίσετε όσους κάνουν τις επιλογές και μετά τους υπόλοιπους...
Γατάκια και ηττοπαθείς εμένα τόσα χρόνια δε με εκφράζαν...ο ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι τρελαμένος και παθιασμένος...όποιος θέλει υπαλληλάκους να ξαναγυρίσει στις σαρδέλες...πρέπει να ζει την κάθε στιγμή στην ομάδα του και τότε μέσασ την οικογένεια των αποδυτηρίων να τα βρίσκουν....
ήρθαν οι άσχετοι και κάναν τα αποδυτήρια εχθρικό μέτωπο...τους απαξίωσαν τους μείωσαν και μετά θέλαν και αποτελέσματα...''Βρε δε γαμείς, εγώ υπαλληλάκος σε εταιρία είμαι σου λενε''
Πρώτα θα δοθεί όραμα και άνθρωπος να τους εμπνέει και μετά θα ζητήσουμε εμείς από αυτούς...ότι δίνεις παίρνεις φίλε μου...
Οπαδοί των corporation όλοι...
1) Πιστεύεις υπάρχει ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή που ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ την ομάδα? Εγώ όχι.
2) Ποτέ δε πήγα σε προπόνηση να αποθεώσω κανέναν.
3) Οσο ΨΥΧΑΡΑ ήταν μέσα στη Τουρκία , τόσο ΓΑΤΑΚΙ+ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ ήταν στο πρώτο ημίωρο με βάζελο.
4) Αν αγάπανε την ομάδα όπως λες , όταν ήρθαν οι άσχετοι που χάλασαν τα αποδυτήρια , αυτοί θα ήταν οι πρώτοι που θα έπαιρναν τη κατάσταση στα χέρια τους . Αγωνιστικά όμως.
5) Πρώτα να δοθει όραμα κ μετα να είμαστε αυστηροί με αυτούς... Δε θα διαφωνήσω εδώ. Αλλά με έχει εκνευρίσει αφάνταστα η έλλειψη σεβασμού που δείχνουν οι παίκτες στον εκάστοτε (έστω άμπαλο+άμαθο) προπονητή ΠΑΟΚ. Θες να πιστέψω ότι αν έρθει πχ ο Αντιτς κ βάλει το Γκαρσία αριστερό εξτρεμ , ο Παυλάρας θα σηκωθεί πάλι να φύγει? Δε το βλέπεις ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ?????
Για να μη μαλώνουμε άλλο..
Κανένας παίκτης δεν αγαπάει κ δε πονάει το ΠΑΟΚ όσο εγώ κ εσύ.
Δεκτή η ανάγκη σου να πιστέψεις ότι δεν είμαστε μόνο εμείς , αλλά κάποιοι παίκτες συμμετέχουν.
Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό...