nikos55Καλα αν δω τον Γκαρσια να αποπεμπεται εξαιτιας του Χαβου (λεμε τωρα) θα μπορω να φυγω ησυχος απο τον ματαιο τουτο κοσμο. Στο κατω κατω τι αλλο θα μπορουσα να περιμενω.
Μαλακια εκανε ο Παμπλο. Αλλα η μαλακια του ηταν που δεν του ριξε καμια σφαλιαρα, που την ειδε Δερμιτζακης για 3 μερες να κανει τις αλχημειες του.
Ρε Τεο φερε επιτελους εναν προπονητη που τους εχεις σπασει τα νευρα με την καθε καρικατουρα που τους εχεις φορτωσει. Φερε εναν προπονητη και μετα οποιος κουνηθει κοψε του τα ποδια. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.
Αλλα τωρα τι να λεμε. Τον εβαλε λεει καποιος Χαβος να παιξει τερματοφυλακας και σηκωθηκε κι εφυγε. Στ' αρχ.. μου.
Χαλαρωστε, βαλτε δειτε το ματς στην Κων/πολη που ειπε κι ο Ουγγρος (BTW Respect σε ο,τι εγραψε) να δειτε ποιος πηρε μονος του την προκριση. Να δειτε την μεγαλυτερη εμφανιση παιχτη του ΠΑΟΚ τις τελευταιες δεκαετιες κι αφηστε τα ηθοπλαστικα κηρυγματα.
Η πειθαρχια εχει σχεση με το ποιος προσπαθει να την επιβαλλει. Να σας βαλω στην δουλεια σας εναν τσομπανη πανω απο το κεφαλι σας να σας λεει το μακρυ του και τον κοντο του να σας δω εγω ποσο πειθαρχημενοι θα ειστε.
Και παρεπιπτοντως τον Δερμιτζακη κανονικα ο Γκαρσια και ο Ιβιτς θα επρεπε να τον εχουν παρει με τις κλωτσιες, γιατι απο οταν αρχισε να ξεδιπλωνει το προπονητικο του ταλεντο ηταν σαν να προσπαθουσε να τους εκθεσει οσο πιο πολυ μπορουσε. Απλωνε την ομαδα στα 4 σημαιακια του κορνερ και μετα επρεπε τα χαφ να καλυπτουν ολοκληρα στρεματα στο κεντρο. Και φυσικα μετα ολοι "α, για δες, παλι χωμα ο Παμπλο, μαλλον δεν θα γουσταρει τον προπονητη". Ε φυσικα ειναι χωμα ρε γαμω τον Ατσαλενιο μου μεσα αφου προσπαθεις να τονισεις το αδυνατο σημειο του, την ταχυτητα, βαζοντας τον σε αδειο γηπεδο.
Το σκεφτηκαμε, το αναλυσαμε και καταληξαμε οτι το προβλημα του φετινου ΠΑΟΚ ειναι ο Γκαρσια. Θα τρελαθουμε τελειως
μπραβο φιλε νικο. οπως ακριβως τα λες.
-υπαρχει καποιος που πιστευει οτι ο γκαρσια δεν θα αντιδρουσε σε εντολη χαβου να παιξει αριστερο χαφ?
εγω λεω οχι και πρωτος απο ολους το ηξερε ο χαβος.
-ποσο λογικο ειναι ενας υπηρεσιακος προπονητης που θα κατσει στον παγκο για 1-2 ματς να κανει μια κινηση που ειναι δεδομενο οτι θα αναστατωσει την ομαδα?
-ποσο λογικο ειναι να δοκιμασει κατι στο οποιο ο γκαρσια αντεδρασε οταν του το ζητησε ο σαντος?
εχει ή δεν εχει σχεση οτι ο χαβος σε 10 το πολυ μερες θα ειναι ανεργος? εκτος εαν ερθει ο καθε λε γκεν με χαβο βοηθο
-ειναι ή δεν ειναι λογικο ενας ποδοσφαιριστης που ειναι προβληματισμενος για την εικονα της ομαδας αλλα και την δικη του αγωνιστικη κατασταση να αντιδρασει οταν ο προπονητης του ζηταει να παιξει εκει που ξερει (ο ποδοσφαιριστης) οτι δεν μπορει να αποδωσει?
ο χαβος ειναι ασχετος ή στημενος ή εκδικητικος απεναντι στον γκαρσια. δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.