Το θέμα δεν είναι πως τα βλέπει ο καθένας από μας. Το ζήτημα και μάλιστα πολύ σοβαρό, είναι η σωστή λειτουργία μιας ομάδας.
Καλώς ή κακώς επιλέχθηκε ο Μπερέτας από τη διοίκηση για να προπονήσει την ομάδα και πληρώνεται ΑΔΡΑ για αυτό το σκοπό. Αν λοιπόν ο Μπερέτας κρίνει ότι πρέπει να τοποθετήσει τον οποιονδήποτε παίκτη σε οιαδήποτε θέση, τότε ο παίκτης οφείλει να το κάνει ΧΩΡΙΣ να διαρρέει δεξιά κι αριστερά την όποια δυσαρέσκειά του. Και μάλιστα, πρέπει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του.
Όπως έγραψε και κάποιος άλλος, ο Σορλέν είναι το καλύτερο παράδειγμα.
Υ.Γ. Ελπίζω βέβαια να ΜΗΝ δόθηκε κάποια "υπόσχεση" στον ποδοσφαιριστή ότι "θα παίζει κορυφή" προτού υπογράψει...
Υ.Γ.2: Realcon, έχω διαβάσει και ακούσει από αρκετούς "δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ" το ίδιο πράγμα γεγονός που μου κάνει φοβερή εντύπωση. Τη στιγμή που και οι 3 προηγούμενοι προπονητές του τον χρησιμοποιούσαν στα δεξιά! Έχω την αίσθηση ότι σε όλα τα χρόνια που έπαιξε στο βάζελο, λίγες φορές ήταν κορυφή, ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Πιστεύω, λοιπόν, ότι θα έπρεπε ο ποδοσφαιριστής να είναι πιο φειδωλός στα πάρε-δώσε με τους δημοσιογράφους και να σκέφτεται λιγάκι προτού πει ή κάνει κάτι...
It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have
set our sights very high, so high in fact that even failure will have in it an echo of glory.