Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.Στην συνελευση μετοχων πηγες να του πεις οτι σε κοροιδεψε????

bobTo ξέρω φίλε teacher αυτό που λες και είμαι κατά του ΑΣ έτσι όπως είναι,είμαι μέλος αλλά δεν είμαι οικονομικά τακτοποιημένο...
bobTo ξέρω φίλε teacher αυτό που λες και είμαι κατά του ΑΣ έτσι όπως είναι,είμαι μέλος αλλά δεν είμαι οικονομικά τακτοποιημένο...
Στην συνελευση μετοχων πηγες να του πεις οτι σε κοροιδεψε????
Για αγωνιστικά θέματα θα μιλήσω στην συνέλευση των μετόχων?Αν νομίζεις ότι θα έκανα το σωστό τότε θα τον ρωτήσω την επόμενη φορά και για το θέμα του Σάντος,Βερον,Μουν κτλπ
SHREK πραγματικά φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου αν νομίζεις ότι βάζω το όνομα του συνδέσμου μου πάνω από τον ΠΑΟΚ...Η ουέφα σου είπε να είναι εκτός πόλης το γήπεδο??? Πραγματικά με κάνεις και γελάω!![]()
![]()
![]()
ΜΑΛΕΦ στην Νεάπολη είμαι πολλά χρόνια και μπαίνω σχεδόν σε όλα τα σαιτ του ΠΑΟΚ από δημοσιογραφικά μέχρι και οπαδικά!
Υ.Γ.Συγνώμη για το οφφ τοπικ φιλε διαχειριστή!
eleosΟ Σάλπι είχε κλείσει απο το προηγούμενο καλοκαίρι, επι Ζαγοράκη.
rainmakereleosΟ Σάλπι είχε κλείσει απο το προηγούμενο καλοκαίρι, επι Ζαγοράκη.
Τί εννοείς ρε αδερφέ οτι είχε ήδη κλείσει;; Είχε υπογράψει παράνομα ένα χρόνο πριν ;; Προφανώς οχι. Αρα υπήρχε θέμα για το αν θα προσπαθήσουν να τον φέρουν ή οχι και εκεί αναφέρθηκα στο ποστ μου.
Και προσέχετε λίγο τί γράφετε..
Και πίστεψε με, δεν είχε κλείσει τόσο νωρίς.