Α) Πρέπει να είναι κανείς πολύ βλάκας για να λέει οτι μας κορόιδεψε ο Τεο στο θέμα Σαλπιγγίδη, κι οτι γιατί να μην το ξανακάνει για το γήπεδο. Μα πολύ βλάκας. Κι ακόμα πιο βλάκες αυτοί που του λένε να τα πεί ετσι.
Β) Δεν μπορώ να καταλάβω το σκάλωμα που τρώτε με το γήπεδο, όλοι εσείς οι.. ιστορικοί οπαδοί, που έχετε κάνει εκατομύρια χιλιοόμετρα κτλ. Προσωπικά δεν έχω κανένα νταλκά για το που θα γίνει το γήπεδο, αρκεί να πληροί τις προδιαγραφές υψηλού επιπέδου, να είναι προσβάσιμο για όλο τον κόσμο, και να μη παρκάρει κανείς στον περιφερειακό. για να δει ενα ματς. Να είναι ασφαλές και βιώσιμο, κι οχι κοτέτσι. Να μπορεί να συντηρηθεί μόνο του κι οχι με δάνεια. Δεν με νοιάζουν ούτε οι κνηματογράφοι, ούτε τα διαστημικά κέντρα. Θα το ήθελα δίπλα στο γήπεδο μπάσκετ στην Πυλαία, γιατί ετσι θα είχαμε ένα σύμπλεγμα κτιρίων, που θα έδινε συνεχή ζωή και στα δύο γήπεδα, και δεν θα αναγκαζόμασταν να τρέχουμε πέρα δώθε κάθε φορά που έχει δύο ματς σε μπάσκετ και μπάλα. Και πολλοί άλλοι λόγοι, αλλά δεν είναι της παρούσης. Κι όπως και να χει, απ οσο ξέρω, δεν έχουμε οικόπεδο στην Πυλαία, οπότε είναι άκαιρη αυτή η κουβέντα. Γενικά, το πως έχει προαποφασιστεί να σφαχτούμε για το γήπεδο, πριν καν θιχτεί το ζήτημα, δεν το έχω καταλάβει, και το θεωρώ τρομερά ΥΠΟΠΤΟ, και χρεώνω συγκεκριμένους..χώρους του κόσμου του ΠΑΟΚ.