Sera4
βλεπετε μπροστα...οι συνδεσμοι δεν εχουν αλλο σκοπο στη ζωη τους μονο να διοικησουν θελουν...τι να σας πω πρεπει να ειστε πολυ αφελεις και τυφλοι για να το πιστευετε αυτο...ακομα και το να εισαι εγκαθετος εχει ορια...ο,τι κατηγορειτε τα ιδια κανετε μονο που ειναι απο την αλλη μερια...
υγ απορω χθες πως δεν τον πλακωσαν στο ξυλο τον ζαγορακη οι καρκινοι,οι τραμπουκοι μπας και διοικησουν μια ωρα αρχιτερα...
Ναι είμαστε εγκάθετοι που μας έβαλε ο Ζαγοράκης για να πολεμήσουμε το συνδεσμιακό κίνημα. Είμαστε μάλιστα στις κρυφές μισθοδοσίες για αυτό τα λαμόγια δε θέλουν να βγάλουν τα αποτελέσματα του ελεγχου στη φόρα και τρέμουμε γιατί θα μας πάρει κι εμάς η μπάλα. ΟΚ. Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε. Εγώ πάλι νομίζω ότι κάποιοι πιστεύουμε ότι οι σύνδεσμοι είναι για να οργανώνουν κερκίδες κι εκδρομές, κι όχι για να πλακώνονται στους δρόμους ή να μπλέκονται με το έτσι θέλω στη λειτουργία της ομάδας. Αλλά προφανώς εμείς είμαστε ξεπερασμένοι για το τέλειο μοντέλο ποδοσφαίρου που υπάρχει στην ελλάδα γενικότερα και δυστυχώς στον ΠΑΟΚ μας ειδικότερα.
zisis the endως διαδοχη κατασταση αναφερεστε στο βρυζα?γτ το ζαγορ δεν τον εχω τοσο κοροιδο να εφερε πισω ενα φιδι στον κορφο του...αν μιλατε για το ζηση....γτ εγω νομιζω πως αν φυγει ο ζαγορ θα φυγει και ο ζησης
Εγώ δεν εννοούσα το Βρύζα. Γενικά δεν είμαι σε θέση να ξέρω ακριβώς τι θα γίνει εκτιμώ πάντως πως ο ρόλος των συνδέσμων στην επόμενη διοίκηση θα είναι αυξημένος.
Υ.Γ. Σε κάποιο ΑΡΔσάιτ διάβασα για επανάληψη των γεγονότων με το γούμενο. Να θυμάστε όμως ότι, όπως είπε κι ο Μαρξ, η ιστορία επαναλάμβανεται μια φορά σαν τραγωδία και μια σαν φάρσα.