zisis the end
δεν εχεις πολυ αδικο. Ισως να μην εχεις και πολυ δικιο αλλα και η αποψη μου συμφωνει αρκετα με τα γραπτα σου.
Χωρις να μιλαω υποτιμητικα για αυτα τα παιδια μου θυμιζουν την εξωκοινοβουλευτικη αριστερα. Εντονα.
Απο ασφαλη θεση αυτοπροσδιοριζονται κατα περισταση οπως θελουν. Εχω ακουσει και διαβασει απιστευτα πραγματα μεχρι τωρα...
Αν ολα αυτα που αφηνουν να εννοηθουν ισχυουν, ειναι πραγματικοτητα τοτε ειμαι μαζι τους. Αν ο ΘΖ παντελονιαζει πακετα ειμαι μαζι τους. Αν χρησιμοποιει τον ΠΑΟΚ για δικους του σκοπους ειμαι παλι μαζι τους.
Αλλα διχαστικες ανακοινωσεις με ουτοπικο υποβαθρο δεν μπορω να τις δεχτω. Δεν γινεται να ειμαστε τοσο κοντοφθαλμοι. Για μενα ειναι προτιμοτερο να φερω 3 παιχτες φαντασμα και να με κατηγορουν που τα πηρανε χωρις προσφορα παρα να με κατηγορουν πως ΚΛΕΒΩ τον ΠΑΟΚ. Ποια ομαδα δεν εφερε παλτα; Θελετε να σας θυμισω ομαδες που πεσανε κατηγορια και στην συνθεση τους ειχανε κατι τυπαια τυπου Γκερεμι που δεν πατησε ουτε το γρασιδι του γηπεδου τους;
Τον ειπανε προδοτη.. Ποιον μωρε; Τον ζαγορακη; Με το δαχτυλο στη σκανδαλη πανω απο το κεφαλι του μην υπογραψει την αποδεσμευση του Βιτολο;
Ιδου η Ροδος Ιδου και το πηδημα. Αλλα Ζαγορακη εσυ φταις. Αν η ομαδα που θελεις να κανεις απαιτει φραγκα και χρηματοδοτης ειναι ο λαος μη ριχνεις τα διαρκειας 20%. Ανεβασε τα 50%. 100%. Καποιοι θα καταλαβουνε τι θελεις να κανεις. Μαλακες ειναι οι αγγλοι που εχουνε τα φθηνα τους εισιτηρια 120€. Οχι τα διαρκειας... τα μεμονομενα. ΡΕ! Σμπαραλια και μπαζα βρηκαμε! Ανοιγανε συρταρια οταν αναλαβανε και βρισκανε σκασμενες επιταγες! Πληρωνανε σαν πουστηδες! Τα ξεχασατε;
Αφου κλεισανε οι κανουλες απο ΟΠΑΠ, ΝΟΒΑ, Κρατος, Χορηγους ρημαξε εμας. Αλλα να ξερουμε πως θα αποδωσουν οι θυσιες. Τα παραπανω φραγκα. Περασε επιτελους την νοοτροπια που ξερεις πως θα αποδωσει. Ξεκινησες το προπονητικο... Καλα... Τι να το κανουμε το προπονητικο; (Αραγε θα θυμαται κανεις πως ξεκινησε απο σενα; Σε 10; 15 χρονια;) Λεγαμε για την τουμπα. Πως την χτισανε οι παππουδες μας. Και το προπονητικο εμεις το χτισαμε. Οχι ομως με τα χερια μας οπως οι παππουδες μας αλλα με τα χρηματα μας.
Σορρυ αλλα μου τη δινει αυτη η κατασταση.