Mπορώ να καταλάβω όσους ψάχνουν με το μικροσκόπιο να βρούνε κάποια θετικά σημεία του -δεν τράκαρε,μπήκε παθιασμένα,δεν έκανε μαλακίες-στις τελευταίες εμφανίσεις μόνο που εγώ δεν τα συμμερίζομαι.
Αν και απ' την πρώτη στιγμή δεν τον πίστεψα καθώς θεωρούσα πως τα λεφτά που δόθηκαν ήταν υπερβολικά και δεν υπήρχε περίπτωση να τα αποσβέσει ποτέ η ομάδα,ομολογώ ότι δεν περίμενα ούτε εγώ αυτή την τραγική εικόνα.
Τις τελευταίες μέρες ακούγαμε για το πόσο αναγεννημένος είναι στις προπονήσεις και την διαφορετική εικόνα που δείχνει....καλά,αυτά για το πόσο έχει αδικηθεί απ' τους εκάστοτε προπονητές του ΠΑΟΚ,ούτε γέλιο δεν μου προκαλούν πλέον.
Χθες λοιπόν και στο χρονικό σημείο που μπήκε,ήταν η καλύτερή του καθότι ο γάβρος ήταν όλος μπροστά και οι χώροι που είχε χαώδεις για να δείξει το "ταλέντο" του στον ανοικτό χώρο γιατί στον κλειστό έχει νομίζω συνειδητοποιηθεί απ' τους πάντες πως δεν μπορεί.
Στην πρώτη κούρσα του πήρε την μπάλα και αντί να επιτεθεί κατά μέτωπο πάνω στους κουρασμένους αντιπάλους πήγε στη γωνία και κλείστηκε και όταν συνειδητοποίησε πως κλείστηκε πήγε και τράκαρε πάνω στον αντίπαλο the oldies,the goodies,ενώ στη δεύτερη είχαμε το ίδιο ρεπερτόριο μόνο που αυτή τη φορά δεν τράκαρε αλλά έκανε μιά εξ' ίσου ανόητη επιλογή μην βλέποντας καν τον ελεύθερο συμπαίκτη του μέσα στην περιοχή.
Για μένα καλύτερο είναι τα λεφτά που δόθηκαν να ξεχαστούν και ο παίκτης να δοθεί δανεικός ή ακόμα και ελεύθερος για να γλυτώσουμε τα υπόλοιπα 600 χιλ.για τα άλλα 2 χρόνια που έχει συμβόλαιο.
Αρκετά με το παραμύθι του μαρμαρωμένου βασιλιά.
υ.γ. όσο σκέφτομαι οτι προτιμήθηκε αντί του Κλάους στην 18αδα