Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

paok4life4ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 83 ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ... Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ..........ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ
[/url]

adamroxasmonopaokrepaokmonoπείτε με άσχετο αλλά:
Ο ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!!!
τον πήραμε μετά από μια τραγική πορεία στα προτελευταία play-off, η μεταγραφή του άλλαξε το κλίμα, δημιούργησε ενθουσιασμό και η ΠΑΕ πούλησε 21.000 διαρκείας (μετά από πόσα χρόνια;) χωρίς άλλη τρανταχτή μεταγραφή. (μαζέψαμε αρκετούς αλλά όχι το μεγάλα ονόματα)
Επίσης άλλαξε το πρεστίζ της ομάδας και το κύρος της για άλλους κυρίως εγχώριους στόχους.
Φέτος, κάναμε μια μεγάλη μεταγραφή (την είχαμε όμως δεδομένη πολύ καιρό πριν), υποτίθεται ότι πηγαίναμε για πρωτάθλημα κλπ και τα διαρκείας ήταν 19.000
Η διαφορά που είχες στα διαρκείας οφειλόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην μεταγραφή Κουτσιανικούλη.
Πιστεύω πως μπορεί να παίξει πολύ καλά. Πρέπει να παίξει σε πολλά παιχνίδια βασικός (λέω σε πολλά, όχι συνεχόμενα, ας κρίνει ο προπονητής σε ποια), ακόμη και αν επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες.
Δηλαδή το οτι κλείσαμε Βιερίνια μεταγραφη και σε γελοια για την αξί του τιμη ήταν λιγοτερο σημαντικο????
Ρε γιεντί γιεντί....
Νταξει φιλε μου οταν κλεισαμε τον Βιειρινια δεν ηταν ο παιχταρας που ειναι τωρα... η τουλαχιστον δεν το ειχε δειξει...