Αν δει αυτη η ομαδα ασπρη μερα ποτε (οπου ασπρη μερα=πρωταθλημα) τηλεφωνηστε μου.
Κολκα γερα. Keep on rocking. Αλλα αληθεια ρε Σταυρο... Μπον Τζόβι ρε φιλε? Ελεος... Στο τελος θα βαλεις και το "The wind of change"
Ακολουθει off-topic ιντερλούδιο
(...and down to Gorki Park, listening to the wind of change... ολιγαρχες, πουτανες ομορφες (λιγες και ακριβες), πουτανες ασχημες με σημαδια απο το ξυλο (χιλιαδες), βοτκα χειροτερη απο λασπονερο, στα νοσοκομεια ψοφαμε ελευθερα, τι θα κανουμε φετος το χειμωνα με την γαμωθερμανση κτλ It is Alice in Russialand and she is breathing the wind of change indeed...)
On topic is back
Παμπλο στην θεση σου θα την εκανα mi amigo. Εδω χωριο ειμαστε. Πηγαινε να παιξεις σε καμια πολη. Φυγε, γιατι τοτε θα μπορεσει να παιξει ο Σαντος 4-4-2 ρομβιωμένο ή και αρομβίωτο ακομα αν εχει κεφια.
Porca miseria... Ω Μιζερια, ω ιερη πορνη της πυοποίκιλτης Βαβυλωνας, γυμνη κορη εσυ με τα "πλουσια" ελεη ενος ρημαγμενου κορμιου, ασε μας να αποκοιμηθουμε λαγνα στον βουρκο της αγκαλιας σου... Τωρα, Tοτε και για Παντα*... (εχω επηρεαστει πολυ απο τον Ρεμπο το ατιμο το μαγυαροΠΑΟΚτσακι, αν και θα προτιμουσα αυτος να ειχε επηρεαστει απο μενα

).
Μεγαλε ΠΑΟΚ, θα δωσουμε ραντεβου στα γουναραδικα... Arrivederci ΠΑΟΚ, goodbye, au revoir...
*Το Παντα δεν ειναι ο Ταο-Ταο (αυτο για οσους ειναι της ηλικιας μου ή εκει κοντα τουλαχιστον και που μπορει δικαιολογημενα να μπερδευτηκαν)