margas · 24/08/2026, 15:32geobila · 24/08/2026, 15:12margas · 24/08/2026, 14:39Θεωρείται τον Ουγκρασιτς εφικτή περίπτωση; Εμένα μου φαίνεται για παίκτης που πολύ εύκολα η παρτιζαν ζηταει 15-20. Σε ποιο σύμπαν θα δίναμε τέτοια λεφτά;
Edit Έψαξα λίγο και είδα ότι γύρω στα 8 τους καλύπτουν. Δώστε τα μαλακες με ένα καλό ποσοστό, ο άνθρωπος είναι παικταρα. Φανταστείτε λίγο κέντρο με Μειτε-Ζαφ-Ουγκρεσιτς.
υπαρχουν καποιες αξιολογοες φασεις που μπορω να τον δω? η καποιο ματς που εκανε παπαδες?
πραγματικα δνε τον ξερω καν, απλα διαβασα εδω οτι ειναι στυλ Ιβιτς (του δικου μας)
https://youtu.be/LWj1K8V6sF8?is=OhxUP-K4-s5TXK6-
Θεωρώ ότι συνδυάζει ευκινησία και ποδοσφαιρικό iq με την επιθετικότητα, το σουτ και τον όγκο που λείπει απ τα χαφ της ομάδας. Απ τα βιντεάκια δε μαρεσει πολύ το πρώτο κοντρόλ του σε ορισμένες φάσεις, όμως έχει μια ικανότητα να γυρνάει κάπως το σώμα του και να ξεφεύγει απ τον παίκτη που τον κολλάει παρα την κακή πρώτη επαφή. Γυρνάει επίσης πολύ εύκολα το σώμα του και βλέπει εστία. Από εμένα είναι ναι και θεωρώ ότι ταιριάζει τέλεια με τειλορ και ζαφ σε τριάδα.
με λιγο ΑΙ βγαζει οτι μοιαζει τακτικα/παικτικα με τους κατωθι (και με τη σειρα που τους γραφω):
Jude Bellingham
Paul Pogba
Sergej Milinković-Savić
Dominik Szoboszlai