tolis14 · 24/08/2026, 14:20renegade · 24/08/2026, 14:05Mpoz · 24/08/2026, 12:44Γιατί φίλε Τόλη, όταν στήνεις μια ομάδα που ξεχνάει να χάσει ενάμιση χρονο, δεν γίνεται να μου λες ότι το επόμενο πρωτάθλημα ήρθε το 24. Γι'αυτό από το 18 σε πάω στο 24.
Εκείνη βέβαια η ομάδα που ξεχνούσε να χάσει για δύο χρόνια είχε την ατυχία να χάσει δυο από τους πιο κοντινούς της παίκτες ( Βιερίνια, Μάου) με χιαστούς...πέρα από την αποτυχημένη αλλαγή προπονητή.
Και κ γάβρος το 24-25 έκανε περίπατο και την επόμενη έφαγε φαπα από την κούλα και έγινε η πιο δυσκοιλια ομάδα στο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο
Έτσι μιας και μιλάμε για ομάδες που πήραν πρωτάθλημα και μετά λίγο το έχασαν, να πούμε για τη φουκαριάρα τη Λίβερπουλ που από πρόπερσι που το πήρε και μετά, έχει κοκκινησει ο σβέρκο της από τη φάπα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτα εγγυημένο και ούτε μπορείς να πεις με σιγουριά για οποιαδήποτε ομάδα ότι, αφού πήρε πρωτάθλημα, θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στο μέλλον. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και σε έναν μαραθώνιο πολλών αγωνιστικών, μπορούν να συμβούν πολλά. Πέρυσι πχ, το πιστεύω σχεδόν με βεβαιότητα ότι αν δεν είχαμε όλα αυτά που συνέβησαν με τραυματισμούς, με το ατύχημα κλπ, θα παίρναμε το νταμπλ. Παρεμπιπτόντως φίλε @Mpoz το αήττητο το πήραμε το 19.
Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν κάνει κανείς, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις επιτυχία όταν οι αλλαγές που κανείς δεν βοηθάνε την ομάδα.
Τι επιτυχία να περιμένεις όταν πουλάς παίκτες και φέρνεις επανειλημμένα από τα πανέρια (άπειρα παραδείγματα μπορώ να σου αναφέρω).
Τι επιτυχία να περιμένεις όταν μετά από τέτοια σεζόν καταφέρνεις και διώχνεις τον προπονητή;
Τι επιτυχία περιμένεις όταν διώχνεις βασικούς παίκτες 10 μέρες πριν την αυλαία των μεταγραφών, ενώ παράλληλα ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να καλυφθούν γιατί πουλάμε σε 2 μέρες και αγοράζουμε σε 15+.
Σε αυτά θέλω απάντηση, γιατί από ότι φαίνεται εσύ τα θεωρείς λογικά και εμείς όχι. Είσαι συμβιβασμενος με αυτήν την κατάσταση; Θεωρείς ότι βοηθάει κάπου; Εγώ τα θεωρώ ύπουλα και τρικλοποδιές στην ομάδα γιατί δεν έγιναν μια φορά, γίνονται κάθε φορά που η ομάδα θέλει να κρατήσει κορμό και να βελτιωθεί στοχευμένα ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω, οποίο και αν είναι αυτό.