Dimitris_L4 · 18/08/2026, 14:05Γερασίμου · 18/08/2026, 14:00Έχει ο ΠΑΟΚ Α.Δ. και Τ.Δ.; Έχει. Όπως φαίνεται ο Ντέλιας έφυγε νύχτα εν αγνοία τους. Τί πρέπει να κάνουν τώρα; Κατα την άποψή μου, να ζητήσουν συνάντηση με τον Ιβάν και να θέσουν ρεαλιστικά τα θέματα. Η ομάδα εισέπραξε 26 ή 28, μικρή σημασία έχει, από την πώληση του Γιάννη.Ποιο ποσό από αυτά είναι διαθέσιμο για προσθήκες και όχι δανεικούς; Να διευκρινιστεί, να δοθεί και να ζητήσουν να δουλέψουν χωρίς ΚΑΜΙΑ παρέμβαση της λογίστριας και του κάθε άμπαλου παρατρεχάμενου που είναι μέσα στον ΠΑΟΚ επειδή τυγχάνει της εμπιστοσύνης του προέδρου. Μασάει τα λόγια του ο πρόεδρος, όπερ και πιθανό; Μας πέταξες στο περιθώριο κύριε στην μεταγραφή του καλύτερου και με διαφορά Έλληνα αλλά και ξένου παίκτη στην Ελλάδα, πάρε την παραίτησή μας και κάνε ομάδα με αυτούς/ές που έχεις εμπιστοσύνη. Και να βγουν μετά σε συνέντευξη να μιλήσουν για το τι συμβαίνει στην ομάδα για να δούμε ελπίζω και την αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ. Θα μου πείτε, τί ζητάς τώρα.
Εδώ μέσα είδα έστω και σκανάροντας πολύ καλές ιδέες για το τί πρέπει να γίνεται στην ομάδα. Αν τα αφουγκράζονταν και τα υιοθετούσαν οι "υπεύθυνοι" έστω και σε ένα ποσοστό, πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα. Τί ζητάω και πάλι ο μλκς αιθεροβάμων!
Φιλε πρωτα πρεπει υποβαλλουν την παραιτηση τους..Αν δε γινει δεκτη , ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΘΕΙ στον κοσμο ((( χαχαχα μα τι λεω) κ μετα αν θελουν να συνεχισουν πολυ ωραια τα εθεσες...
Αυτο με το δεν γινεται δεκτη μια παραίτηση ποτε μου δεν το κατάλαβα.
Δηλαδή μετά τι, με το ζόρι θα σε πάνε στη δουλειά? Ε οκ θα πάω στο γραφείο και θα ξύνω τ @@ μου.
Τι θα κάνουν, θα με διώξουν? Ε αυτό θέλω.
Πραγματικά, ειλικρινής απορία.