Εννοειται θυμαμαι, ηθελε ενα εξαμηνο.
Αλλα σου ξαναλεω μην προσπαθεις να συγκρινεις τις δυο περιπτωσεις γιατι δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 4′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 7′
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 8′
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 10′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.Σουριναμέζος · 18/08/2026, 16:24geobila · 18/08/2026, 16:18thios4 · 18/08/2026, 16:11Τώρα θίγεις πολύ ευαίσθητο θέμα και με πονάει. Διότι δεν είναι ότι δεν προσπάθησα να προσεγγγίσω την ΠΑΕ, τουλάχιστον κανα 2 άτομά της. Αλλά μέγα κοροιδία, και μετά από εκείνο το πήρα απόφαση ότι δεν θα ανακατευτώ με ελληνική ομάδα.Διότι τυγχάνει να γνωρίζω σε μεγάλη ομάδα της Αθήνας, στο συγκεκριμένο τμήμα, και που έχει άτομα, είναι σαν "γλάστρες". Τέλοσπάντων, sorry για το offtopic. Ας βρούμε τρόπο να πάρουμε καλούς παίχτες, με όποιον τρόπο κι αν είναι δυνατόν.
εχω αντιστοιχη ιστορια/αντιμετωπιση οταν προσεγγισα τον ΠΑΟΚ μετα τις σπουδες μου σε sports management το 2004-2005. Βεβαια τοτε ειχαμε Παγωνη-Γουμενο και αν μη τι αλλο ηταν σουρεαλιστικο αυτο που εζησα. Δεν συνεργαστηκα ποτε τελικα χαχαχ
Είναι αυτό που λένε "στείλε κάνα βιογραφικό στην ΠΑΕ άμα είναι"
Αποδεικνύεται ότι των μισών εδώ μέσα τα βιογραφικά μας υπάρχουν ήδη στα συρτάρια ή στο spam folder της ΠΑΕ
danirifle · 18/08/2026, 16:22ρε συ @tolis14 είσαι τις 3 τελευταίες μέρες 24/7 στο ΠΑΟΚμάνια και απαντάς σε όποιον διαμαρτύρεται
βλέπεις πως η συντριπτική πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ νιώθει απογοητευμένη, προδωμένη και οργισμένη από τις παλινωδίες ετών και προχθές ξεχείλισε το ποτήρι
γιατί δεν μπορείς να το δεχτείς αυτό?
δεν έχω κάτι μαζί σου, κάνε ό,τι νιώθεις, αλλά ειλικρινά ρωτάω, σου δίνει ωραίο συναίσθημα ο "ρόλος" αυτός, να προσπαθείς αντικρούσεις τα σχόλια των ξενερωμένων συνοπαδών σου?

Σουριναμέζος · 18/08/2026, 16:24geobila · 18/08/2026, 16:18thios4 · 18/08/2026, 16:11Τώρα θίγεις πολύ ευαίσθητο θέμα και με πονάει. Διότι δεν είναι ότι δεν προσπάθησα να προσεγγγίσω την ΠΑΕ, τουλάχιστον κανα 2 άτομά της. Αλλά μέγα κοροιδία, και μετά από εκείνο το πήρα απόφαση ότι δεν θα ανακατευτώ με ελληνική ομάδα.Διότι τυγχάνει να γνωρίζω σε μεγάλη ομάδα της Αθήνας, στο συγκεκριμένο τμήμα, και που έχει άτομα, είναι σαν "γλάστρες". Τέλοσπάντων, sorry για το offtopic. Ας βρούμε τρόπο να πάρουμε καλούς παίχτες, με όποιον τρόπο κι αν είναι δυνατόν.
εχω αντιστοιχη ιστορια/αντιμετωπιση οταν προσεγγισα τον ΠΑΟΚ μετα τις σπουδες μου σε sports management το 2004-2005. Βεβαια τοτε ειχαμε Παγωνη-Γουμενο και αν μη τι αλλο ηταν σουρεαλιστικο αυτο που εζησα. Δεν συνεργαστηκα ποτε τελικα χαχαχ
Αποδεικνύεται ότι των μισών εδώ μέσα τα βιογραφικά μας υπάρχουν ήδη στα συρτάρια ή στο spam folder της ΠΑΕ

Dimitris_L4 · 18/08/2026, 16:12@FreeWatcher Εξηγησα γτ εβαλα απο το 19-20 κ μετα...Το λεω ξανα..Μ ενδιαφερει οτι χαθηκε η πουταν@ η λογικη απο τοτε κ μετα..Οτι εδειχνε η ΠΑΕ να τη νοιαζει πρωτα να πουλησει κ μετα οτι βγει...Δν μπορει πριν που ειχε ελαχιστοτατα εσοδα να εκανε ολα αυτα που σωστα ειπες κ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ κ απο το 19 κ μετα που προέκυψαν φοβερα εσοδα ΚΑΙ απο πωλησεις να βλεπουμε μια ατελειωτη κατηφορα...
Θελω να πιστευω οτι το νεοπλουτοι οπαδοι δν πηγαινε προσωπικα σε μενα αλλα ηταν ενα γενικοτερο σχολιο...

FreeWatcher · 18/08/2026, 16:36Dimitris_L4 · 18/08/2026, 16:12@FreeWatcher Εξηγησα γτ εβαλα απο το 19-20 κ μετα...Το λεω ξανα..Μ ενδιαφερει οτι χαθηκε η πουταν@ η λογικη απο τοτε κ μετα..Οτι εδειχνε η ΠΑΕ να τη νοιαζει πρωτα να πουλησει κ μετα οτι βγει...Δν μπορει πριν που ειχε ελαχιστοτατα εσοδα να εκανε ολα αυτα που σωστα ειπες κ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ κ απο το 19 κ μετα που προέκυψαν φοβερα εσοδα ΚΑΙ απο πωλησεις να βλεπουμε μια ατελειωτη κατηφορα...
Θελω να πιστευω οτι το νεοπλουτοι οπαδοι δν πηγαινε προσωπικα σε μενα αλλα ηταν ενα γενικοτερο σχολιο...
Τι προσωπικά ρε Δημήτρη, δε βλέπεις τι γίνεται?
danirifle · 18/08/2026, 16:22ρε συ @tolis14 είσαι τις 3 τελευταίες μέρες 24/7 στο ΠΑΟΚμάνια και απαντάς σε όποιον διαμαρτύρεται
βλέπεις πως η συντριπτική πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ νιώθει απογοητευμένη, προδωμένη και οργισμένη από τις παλινωδίες ετών και προχθές ξεχείλισε το ποτήρι
γιατί δεν μπορείς να το δεχτείς αυτό?
δεν έχω κάτι μαζί σου, κάνε ό,τι νιώθεις, αλλά ειλικρινά ρωτάω, σου δίνει ωραίο συναίσθημα ο "ρόλος" αυτός, να προσπαθείς αντικρούσεις τα σχόλια των ξενερωμένων συνοπαδών σου?
Dimitris_L4 · 18/08/2026, 16:12@FreeWatcher Εξηγησα γτ εβαλα απο το 19-20 κ μετα...Το λεω ξανα..Μ ενδιαφερει οτι χαθηκε η πουταν@ η λογικη απο τοτε κ μετα..Οτι εδειχνε η ΠΑΕ να τη νοιαζει πρωτα να πουλησει κ μετα οτι βγει...Δν μπορει πριν που ειχε ελαχιστοτατα εσοδα να εκανε ολα αυτα που σωστα ειπες κ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ κ απο το 19 κ μετα που προέκυψαν φοβερα εσοδα ΚΑΙ απο πωλησεις να βλεπουμε μια ατελειωτη κατηφορα...
Σουριναμέζος · 18/08/2026, 16:24geobila · 18/08/2026, 16:18thios4 · 18/08/2026, 16:11Τώρα θίγεις πολύ ευαίσθητο θέμα και με πονάει. Διότι δεν είναι ότι δεν προσπάθησα να προσεγγγίσω την ΠΑΕ, τουλάχιστον κανα 2 άτομά της. Αλλά μέγα κοροιδία, και μετά από εκείνο το πήρα απόφαση ότι δεν θα ανακατευτώ με ελληνική ομάδα.Διότι τυγχάνει να γνωρίζω σε μεγάλη ομάδα της Αθήνας, στο συγκεκριμένο τμήμα, και που έχει άτομα, είναι σαν "γλάστρες". Τέλοσπάντων, sorry για το offtopic. Ας βρούμε τρόπο να πάρουμε καλούς παίχτες, με όποιον τρόπο κι αν είναι δυνατόν.
cartman · 18/08/2026, 16:37Ξεφεύγετε από το θέμα της συζήτησης. Γκασαμα λέει με αξία 4 μύρια. Ενδιαφέρον από Μπολόνια, Ερυθρό Αστέρα και ΠΑΟΚ.
thios4 · 18/08/2026, 16:45Σουριναμέζος · 18/08/2026, 16:24geobila · 18/08/2026, 16:18εχω αντιστοιχη ιστορια/αντιμετωπιση οταν προσεγγισα τον ΠΑΟΚ μετα τις σπουδες μου σε sports management το 2004-2005. Βεβαια τοτε ειχαμε Παγωνη-Γουμενο και αν μη τι αλλο ηταν σουρεαλιστικο αυτο που εζησα. Δεν συνεργαστηκα ποτε τελικα χαχαχ
Ε κοίτα, με προυπηρεσία σε Premier League θεώρησα εγώ ο γραφικός ότι δεν ήταν και κάτι απίθανο... Αλλά όταν σκέφτεσαι με βάση το συναίσθημα τέτοια παθαίνεις. Και μετά αρχίζεις να αμφιβάλεις ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό.
Τέλοσπαντων! Φέρτε παίχετς γαμώ, να αν'εβουμε λίγο ψυχολογικά!!!!!!