Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

YagosDrakos · 15/06/2026, 21:35Ματος - Βιεϊρίνια διακοσμητικοί, το κουμάντο ο Θωμαρεης με το Μαράκι και προπονητής low budget, που δε θα έχει θέμα να δουλέψει με το 4ο μπατζετ της σούπερ λίγκ …. Δυστυχώς πάμε σε δύσκολες μέρες
YagosDrakos · 15/06/2026, 21:44Taseos · 15/06/2026, 21:38Δεν κάνεις καμία εκποίηση την τζαιαντ ; Κάναν όροφο γιαγκο μου;
Αυτά με τον διακοσμητικό βιερινια είναι καλό να περάσετε από μικρας Ασίας 1 να του τα πείτε στα μούτρα του αντρε .
Για πες φίλε ποια πρόταση του Αντρε πέρασε μέχρι τώρα;

gergeo4 · 15/06/2026, 23:38YagosDrakos · 15/06/2026, 21:35Ματος - Βιεϊρίνια διακοσμητικοί, το κουμάντο ο Θωμαρεης με το Μαράκι και προπονητής low budget, που δε θα έχει θέμα να δουλέψει με το 4ο μπατζετ της σούπερ λίγκ …. Δυστυχώς πάμε σε δύσκολες μέρες
εχουμε γεμισει ινσαιντερ της κακιάς ωρας
YagosDrakos · 15/06/2026, 21:44Taseos · 15/06/2026, 21:38Δεν κάνεις καμία εκποίηση την τζαιαντ ; Κάναν όροφο γιαγκο μου;
Αυτά με τον διακοσμητικό βιερινια είναι καλό να περάσετε από μικρας Ασίας 1 να του τα πείτε στα μούτρα του αντρε .
Για πες φίλε ποια πρόταση του Αντρε πέρασε μέχρι τώρα;
kmallio · 16/06/2026, 01:04Να είσαι ο Βιεϊρίνια,να έχεις τέτοια καριέρα στη Γερμανία,να έχεις πάρει γιουρο,να γυρνάς στο πικ ακόμα της καριέρας σου,να δίνεις τη ζωή σου σε κάθε μονομαχία,να βάζεις γκολάρες από το σπίτι σου και να δίνεις πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια (και να έχεις σημαντικό ρόλο και το 24),να παίζεις με μπαταρισμένο κεφάλι για την ομάδα.Και να σε λέει ο κάθε τυχάρπαστος ότι είσαι διακοσμητικός.Μπραβο,όχι μπράβο,αυτό θα πει αντικειμενική άποψη.
ΑποστόληςΑ · 15/06/2026, 21:39Θα έρθει ο Γιαννούλης;
tolis14 · 15/06/2026, 20:37navigator11 · 15/06/2026, 19:54Unpsofable78 · 15/06/2026, 19:32Ε όχι και τέταρτο ρε παγωτατζη.
Συνήθως πεμπτοι τερματιζουμε κάθε χρόνο. Δεν θέλω υπερβολές. Η τέταρτη θέση είναι υπέρβαση
Πήγαινε στα 🏀ικά λημέρια. Εδώ είναι αποστολή ζωής να "προστατεύσουμε", καλοπροαίρετα πάντα, το μεγαλείο της ΠΑΟΚάρας μας.
Thanks Nav, μου έλυσες την απορία γιατί άπαντες οι νεοφυείς λογαριασμοί (1/6/25 και ένθεν) είναι παρόντες εδώ και στα του Ραζβάν. Για την καλοπροαίρετη κριτική, την αγνή αγάπη και την προστασία του μεγαλείου του ΠΑΟΚ φυσικά
tolis14 · 15/06/2026, 21:46Σου δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς όμως το γεγονός ότι μετά την εμφάνιση Μυστακίδη δημιουργήθηκε ένας στρατός νέων μελών από πέρυσι τον Ιούνιο, των οποίων το κοινό χαρακτηριστικό ήταν η αποδόμηση του Ιβάν και της διοίκησης του. Τώρα βέβαια εσύ θα πεις ότι ήταν σύμπτωση αλλά, θα μου επιτρέψεις, να είμαι λίγο περισσότερο σκεπτικιστής και καχύποπτος.