Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08Asimos_Reload · 15/06/2026, 21:27Θα σου απαντήσω ως νεοσσός που είμαι. Καμιά φορά άνθρωποι γράφονται ξεγραφονται και ξαναγραφονται γιατί κάποιες απόψεις κρίνονται από τη λογική του καθενός αξίες να απαντηθούν.
Επίσης, επειδή έχεις 2 χρόνια και 500 ποστ παραπάνω δεν σε κάνει τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν έχει σημασία η ποσότητα αλλά η ποιότητα των όσων γράφονται σε τελεσμενο χρόνο, είτε εχθές είτε πριν 20 χρόνια είτε πριν 5 λεπτά.
Αν διακοσμητικά αισθάνεσαι κάποιος επειδή έχεις περισσότερο καιρό ίσως να εξηγεί και τη γενικότερη ποιότητα των γραμμών που αποθετονται δω μέσα από σένα.

Taseos · 15/06/2026, 21:38Δεν κάνεις καμία εκποίηση την τζαιαντ ; Κάναν όροφο γιαγκο μου;
Αυτά με τον διακοσμητικό βιερινια είναι καλό να περάσετε από μικρας Ασίας 1 να του τα πείτε στα μούτρα του αντρε .
YagosDrakos · 15/06/2026, 21:44υποθέτεις ότι μιλάω με αντρε και ξέρω τι προτείνει ; Έχεις την ψευδαίσθηση ότι λαμβάνει ο ματος ο αντρε και το scouting team προτάσεις συνεργασίας ( πολλοί θα έχουν προταθεί και παλιότερα) και το πρώτο που κάνουν είναι να συζητούν μαζί μου; Φίλε δεν είμαι ονειροπαρμένος. Τον βιερινια τον έχω ποδοσφαιρικό θεό μου. Αν ήμουν μοντ και εβαλα σχόλια ότι η σημαία του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται από νέα ακαουντ ως γλάστρα διακοσμητική , θα έριχνα μόνιμα μπανTaseos · 15/06/2026, 21:38Δεν κάνεις καμία εκποίηση την τζαιαντ ; Κάναν όροφο γιαγκο μου;
Αυτά με τον διακοσμητικό βιερινια είναι καλό να περάσετε από μικρας Ασίας 1 να του τα πείτε στα μούτρα του αντρε .
Για πες φίλε ποια πρόταση του Αντρε πέρασε μέχρι τώρα;
Patron · 15/06/2026, 21:40@ΑποστόληςΑ Σίγουρα, είναι θέμα τακτ κ θα ανακοινωθεί μετά τον προπονητή.
john4serres · 15/06/2026, 22:01Ναι, Αποστόλη. Από το MLS. Major League Soccer
YagosDrakos · 15/06/2026, 21:35Ματος - Βιεϊρίνια διακοσμητικοί, το κουμάντο ο Θωμαρεης με το Μαράκι και προπονητής low budget, που δε θα έχει θέμα να δουλέψει με το 4ο μπατζετ της σούπερ λίγκ …. Δυστυχώς πάμε σε δύσκολες μέρες
YagosDrakos · 15/06/2026, 21:35Ματος - Βιεϊρίνια διακοσμητικοί, το κουμάντο ο Θωμαρεης με το Μαράκι και προπονητής low budget, που δε θα έχει θέμα να δουλέψει με το 4ο μπατζετ της σούπερ λίγκ …. Δυστυχώς πάμε σε δύσκολες μέρες