Irishman · 14/06/2026, 23:03Hayate · 14/06/2026, 22:46Irishman · 14/06/2026, 19:57Μια ψιλο-οκ ομάδα θα έχουμε...αυτό και έναν αξιοπρεπή προπονητή -Ευρωλιγκάτος είναι, αλλά όχι ελίτ. Με αυτό το ρόστερ, μέχρι 4η θέση στη GBL και στους 16 (βαριά στους 8, με υπέρβαση) στο Γιούροκαπ. Πάντως, ωραία τα παραμύθια που πούλησαν τα παπαγαλάκια του Τέλη -τα πίστεψα κι εγώ, παρασυρόμενος από το αίσθημα αισιοδοξίας- για μπάτζετ 20 εκατομμύρια, για παικταράδες, για...για...για... Εδώ γράφτηκε ότι η είσοδος του Τέλη στον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γενικά τεράστια απογοήτευση και γίνεται χειρότερο, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει ο γείτονας. Τέλος πάντων, πάμε κι όπου βγει....
ΥΓ: Αισιόδοξο το πρώτο μου σχόλιο στο φόρουμ πάντως χαχαχα
Συγνώμη αλλά οι κουμπαριες Ζηση-Σπανουλη,οι δανεικοι από γαύρο ,ο Αντετοκούμπο που έκανε τα κονέ με το Σιαο,ο προπονητής που ήρθε περιμένοντας να κάνει το επόμενο βήμα μόλις φύγει ο Μπαρτζώκας στα μάτια μου δείχνουν πολύ επιφανειακές κινήσεις,κινήσεις εντυπωσιασμού.Απο το διπλό με την Ατλέτικο είχατε να νιώσετε τόσο χαρά βέβαια οπότε σας καταλαβαίνω.
"Απο το διπλό με την Ατλέτικο είχατε να νιώσετε τόσο χαρά βέβαια οπότε σας καταλαβαίνω" Έγινα σκουλήκι και δε το κατάλαβα; Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει και τόσο δημοφιλή άποψη δεν είναι ΠΑΟΚ; Οκ...
Δεν είναι θέμα δημοφιλούς ή όχι άποψης.
Θέμα είναι ότι πριν καν ολοκληρωθεί το ρόστερ, πριν καν δεις τις κινήσεις του Άρη (απόλυτα θεμιτό και λογικό να υπάρχει σύγκριση), πριν καν δεις τι κινήσεις θα κάνουν οι ανταγωνιστές μας στο Eurocup, πριν καν, πριν καν, εσύ προεξοφλείς μια ολόκληρη χρονιά, βάζοντας ταμπέλα ως αποτυχημένη.
Αν με 10-12 εκατομμύρια μπατζετ η ομάδα βγει 4η στο πρωτάθλημα και δεν πάρει το ευρωπαϊκό, ναι η χρονιά θα είναι αποτυχημένη.
Αλλα προς τι όλη αυτή η μιζέρια δεν καταλαβαίνω και η προεξόφληση μιας ολόκληρης χρονιάς ενώ δεν έχουμε μπει καν καλά καλα στο καλοκαίρι
Αυτά τα περί 20 εκατομμυρίων μπατζετ ακουγουνταν ΜΟΝΟ με την προϋπόθεση να έπαιζε η ομάδα Ευρωλίγκα. Πιστεύω θα ήταν ουτοπικό να πιστεύαμε πως οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα θα έκανε μπατζετ στο Eurocup άνω των 20 εκατομμυρίων