Irishman · 14/06/2026, 19:57paok_cv · 14/06/2026, 19:33Θα πω κάτι αιρετικό. Τώρα αντικειμενικά ο πατ σε σχέση με όλα τα Γκαρντ που θα έχουμε του χρόνου δεν είναι καλύτερος; Δεν ξέρω πως είναι στις προπονήσεις ή σαν χαρακτήρας αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα.
Επισης το ρόστερ στα δικά μου μάτια δεν φαινεται να είναι τέτοιο που λες πάω και χτυπάω eurocup.
Και η απώλεια μπουτσκου σημαντική. Πολύ κρίμα να αφήνουμε τέτοιους ανθρώπους εκτός. Και σκεφτείτε ότι τον μπουτσκο τον έχουν αποθεώσει και ο ζντοβτς και πολύ περισσότερο ο κανσελιερι πέρυσι. Συν το ότι ήταν βοηθός από εποχή Σουλη.
Το μόνο θετικό είναι ότι όντως έχουμε πάλι προπονηταρα. Μακάρι οι παίχτες που έχουμε να είναι αυτοί που όντως του κάνουν τη δουλειά και να διαψευστώ. Αλλά εν τελει στα δικά μου μάτια δε θα έχουμε και καμία ομάδα φόβητρο που θα έχει στο τσεπάκι της την τρίτη θέση και θα κοιτάει παραπάνω.
Μια ψιλο-οκ ομάδα θα έχουμε...αυτό και έναν αξιοπρεπή προπονητή -Ευρωλιγκάτος είναι, αλλά όχι ελίτ. Με αυτό το ρόστερ, μέχρι 4η θέση στη GBL και στους 16 (βαριά στους 8, με υπέρβαση) στο Γιούροκαπ. Πάντως, ωραία τα παραμύθια που πούλησαν τα παπαγαλάκια του Τέλη -τα πίστεψα κι εγώ, παρασυρόμενος από το αίσθημα αισιοδοξίας- για μπάτζετ 20 εκατομμύρια, για παικταράδες, για...για...για... Εδώ γράφτηκε ότι η είσοδος του Τέλη στον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γενικά τεράστια απογοήτευση και γίνεται χειρότερο, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει ο γείτονας. Τέλος πάντων, πάμε κι όπου βγει....
ΥΓ: Αισιόδοξο το πρώτο μου σχόλιο στο φόρουμ πάντως χαχαχα
Και η μπουργκ που το πήρε φέτος μάλλον είχε 8 nbaers, μην προτρέχετε και όπως είπαμε αν κάποιος δεν κάνει θα αλλαχθεί λεφτά υπάρχουν ευτυχώς

χαχαχα
♡u guys