Καψούρα είσαι
Με τρελαίνεις όταν γράφεις τέτοια φιλαράκι μου
Στον νάβι με αγάπη

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
DRINGING 
KalamarGiannis · 08/06/2026, 23:39ΟΚ αλλά το stretch-4/5 μήπως δεν είναι στο σχεδιασμό του coach?
εννοώ ότι στο μισό ματς θα παίζει ο Καλάθης όπου θα έχει ανελεητο pic n roll ή τα floater του πάνω από κοντύτερα γκαρντ...
μπορεί να θέλει να βάλει πλάτη μέσα στη ρακέτα, έχει Μουρ και Γκρέϊ που το κάνουν άριστα αυτό...
navigator11 · 09/06/2026, 00:01KalamarGiannis · 08/06/2026, 23:52τη γκρίνια την έχουμε όλοι μας στο αίμα μας...![]()
απλά ο καθένας θέλει το τέλειο πιο τέλειο...
ας δούμε αύριο τι θα γίνει.
Η πηγή της πρηξοπουτσίασης είναι το ότι καθείς, μοιραία άσχετος σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό με το εκάστοτε άθλημα, θέλει το πιο τέλειο, όπως το έχει μέσα στην καζάνα του. Μάστιγα που δεν περιορίζεται στον επουσιωδέστατο χώρο των αξιώσεων και της κριτικής στα του επαγγελματικού αθλητισμού.

Metagrafakias · 09/06/2026, 00:03Φαγωθηκατε με το stretch 5αρι που εχει σουτ εστω απο μεση αποσταση...
Ας δουμε τον πρωταθλητη Ευρωπης Ολυμπιακο...
4 5αρια ΜΙλουτινοφ,Χολ,Ταιρικ,Φαλ...
ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει σουτ μεσης αποστασης ΚΑΝΕΙΣ..
Ελιππεστατο το ροστερ του γαβρου οποτε...
Να δουμε του Παναθηναικου με τα 2 5αρια???
Λεσορτ και Φαριντ γελαει ο κοσμος,δεν σουταρουν καν....
Αντε ας δουμε και της Ρεαλ...
Ταβαρεζ,Γιουρτσεβεν και Λεν...Δεν σουταρουν ουτε με αιτητηση...
Αλλα ο ΠΑΟΚ εχει τρομερες ελλειψεις στο ροστερ του γιατι απο τα 4 5αρια του σουταρει απο μεση αποσταση μονο ο Μουρ...
Unpsofable78 · 09/06/2026, 00:08navigator11 · 09/06/2026, 00:01KalamarGiannis · 08/06/2026, 23:52τη γκρίνια την έχουμε όλοι μας στο αίμα μας...![]()
απλά ο καθένας θέλει το τέλειο πιο τέλειο...
ας δούμε αύριο τι θα γίνει.
Η πηγή της πρηξοπουτσίασης είναι το ότι καθείς, μοιραία άσχετος σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό με το εκάστοτε άθλημα, θέλει το πιο τέλειο, όπως το έχει μέσα στην καζάνα του. Μάστιγα που δεν περιορίζεται στον επουσιωδέστατο χώρο των αξιώσεων και της κριτικής στα του επαγγελματικού αθλητισμού.
Το ομολογώ είμαι ένας από αυτούς.
DRINGING 
Unpsofable78 · 08/06/2026, 23:56renegade · 08/06/2026, 23:43@Unpsofable78 συγνώμη δεν γίνεται να λες ότι δεν θέλεις ανούση απεσίματα όταν την ίδια στιγμή αυτή τη κακή νοοτροπία που έρχεται από τα ποδοσφαιρικά topic λέγοντας ότι δεν πιστεύεις ότι η επιλογές είναι επιλογές του προπονητή.
Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για τους παίκτες, για το recruting κτλ
Αλλά όταν λέει ότι πχ εγώ δεν πιστεύω ότι οι παίκτες είναι επιλογές του προπονητή εκεί αλλάζει το θέμα
Ρε συ Rene.
Έγραψα δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Και τι εννοώ. Άλλο πράγμα πχ το ότι οκ ο Ομορουγι μου κάνει. Κι άλλο είναι η πρώτη μου επιλογή όταν μου έχει απομείνει μία ακόμη προσθήκη ψηλού. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Ολοι ψάχνεστε;

dtown · 09/06/2026, 00:10Metagrafakias · 09/06/2026, 00:03Φαγωθηκατε με το stretch 5αρι που εχει σουτ εστω απο μεση αποσταση...
Ας δουμε τον πρωταθλητη Ευρωπης Ολυμπιακο...
4 5αρια ΜΙλουτινοφ,Χολ,Ταιρικ,Φαλ...
ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει σουτ μεσης αποστασης ΚΑΝΕΙΣ..
Ελιππεστατο το ροστερ του γαβρου οποτε...
Να δουμε του Παναθηναικου με τα 2 5αρια???
Λεσορτ και Φαριντ γελαει ο κοσμος,δεν σουταρουν καν....
Αντε ας δουμε και της Ρεαλ...
Ταβαρεζ,Γιουρτσεβεν και Λεν...Δεν σουταρουν ουτε με αιτητηση...
Αλλα ο ΠΑΟΚ εχει τρομερες ελλειψεις στο ροστερ του γιατι απο τα 4 5αρια του σουταρει απο μεση αποσταση μονο ο Μουρ...
Ολες αυτες οι ομαδες εχουν τεσσαρια που σουταρουν.Βασικα δε νοεειται ομαδα στο συγχρονο μπασκετ χωρις τεσσαρια που σουταρουν,εμεις εχουμε τον Χουγκαζ και κανενα αλλον.
DRINGING 

DamoN · 09/06/2026, 00:28Μλκ αν τον πάρουμε και είναι παλτό θα σ λιανίσω…
Έκατσα και είδα βιντεάκια του τόσες φορές που το έχεις πει .
Ξέρω πιο πολλά για αυτόν από ότι ξέρω γιατί τον γιαννουλη .