Παιδιά και σε αυτό έχω απαντήσει.
Οι διορθωτικές κινήσεις περιλαμβάνουν πολύ λιγότερους διαθέσιμους παίκτες ως επιλογή. Πολλοί από αυτούς μάλιστα πιθανό να προτιμήσουν ομάδες euroleague μεσουσης της σεζόν.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.DamoN · 08/06/2026, 23:10Σποτ σουτέρ καλοί και Μπαζινας Καλαθης περσιδης μην πω και Μουρ

DRINGING 
DamoN · 08/06/2026, 23:46Α ρε Μητσο φωνή λογικής.
Εχουμε κάνει τίμια ομάδα , με ρόστερ το καλύτερο από εποχή μπατμαν και από την μαλακια στο κεφάλι θα αρχίσει και εδώ γκρίνια
DRINGING 
renegade · 08/06/2026, 23:43@Unpsofable78 συγνώμη δεν γίνεται να λες ότι δεν θέλεις ανούση απεσίματα όταν την ίδια στιγμή αυτή τη κακή νοοτροπία που έρχεται από τα ποδοσφαιρικά topic λέγοντας ότι δεν πιστεύεις ότι η επιλογές είναι επιλογές του προπονητή.
Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για τους παίκτες, για το recruting κτλ
Αλλά όταν λέει ότι πχ εγώ δεν πιστεύω ότι οι παίκτες είναι επιλογές του προπονητή εκεί αλλάζει το θέμα
KalamarGiannis · 08/06/2026, 23:52τη γκρίνια την έχουμε όλοι μας στο αίμα μας...![]()
απλά ο καθένας θέλει το τέλειο πιο τέλειο...
ας δούμε αύριο τι θα γίνει.