ΑποστόληςΑ · 16/01/2026, 18:28Τον Πνευμονίδη τον είδα πέρυσι τον τελικό κυπέλου Κ19. Καλός παίκτης, αλλά όχι κάτι εξαιρετικό. Μπορεί φυσικά να βελτιωθεί καθώς διαθέτει το υπόβαθρο, αλλά χρειάζεται χρόνο.
Ηταν ο μονος κοκκινος που εκανε τη διαφορα

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

ΑποστόληςΑ · 16/01/2026, 18:28Τον Πνευμονίδη τον είδα πέρυσι τον τελικό κυπέλου Κ19. Καλός παίκτης, αλλά όχι κάτι εξαιρετικό. Μπορεί φυσικά να βελτιωθεί καθώς διαθέτει το υπόβαθρο, αλλά χρειάζεται χρόνο.
Dimitris_L4 · 16/01/2026, 18:31Παντως ο Φρουκ που ΛΕΝΕ οτι θελει πολυ ο βαζελος , ειναι πολυ πολυ καλος παιχτης...
paoki19 · 16/01/2026, 16:43Δεν θα τερματιζε πάνω από εμάς περισυ αν δεν το θέλαμε εμείς. Θυμηθείτε τελευταία αγωνιστική.
ΑποστόληςΑ · 16/01/2026, 18:19dragon · 15/01/2026, 02:13Για πείτε μου φέτος ρε παιδιά, γιατί πέρσι μας τα κάνατε τουμπανο, ο Μεντιλιμπαρ προωθεί νέους?
Ο λουτσεσκου έχουμε πει ειναι Ηρώδης
Για να είμαστε σωστοί ο Μεντιλίμπαρ από πέρυσι είχε στην ομάδα του δύο 17-18χρονους.
vs40 · 16/01/2026, 20:05Σήμερα διαβάζω ότι αγόρασε με 8εκ τον 20χρονο Αντίνο ο βάζελος, μιλάνε για μεγάλο ταλέντο, δεν έχω ιδέα. Που βρίσκουν τόσο χρήμα και γιατί δεν έχουν πρόβλημα με FFP? Τα τελευταία 3 χρόνια έχουν κάνει τρελές σπατάλες, αποζημιώσεις κλπ, και δε θα έπρεπε μια πώληση να μπορεί να καλύψει τόσες αγορές, ενώ έχει και φουσκωμένα κασέ έχοντας πολύ ψηλά το μισθολογικό μπατζετ...
curtis · 16/01/2026, 17:22xrisitsapa · 16/01/2026, 16:20Dimitrisou · 16/01/2026, 15:56Βασικα η σωστη ερωτηση ειναι,ειναι κανεις καλυτερος φετος απο τους αντιστοιχους δικους μας?εγω λεω οχι..
Κι εγω λεω οχι.
Αυτο δε σημαινει οτι εχει αδικο ο Χ οπαδος που κραζει οταν βλεπει τους αλλους να επενδυουν συνεχεια κι εμεις να μην ακολουθουμε ( με μεγαλη εξαιρεση τον Ζαφειρη).
Money talks κυριοι.
Να θυμισω οτι περυσι ο βαζελος τελικα ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Επισης να θυμισω οτι ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Ειμαστε στον ποντο απο γαυρο-αεκ, οι οποιοι θα ενισχυθουν.
κανεις απο αυτους δεν ειναι καλυτερος των δικων μας.θεωρεις οτι οι αλλοι επενδυουν και εμεις οχι?εγω το αντιθετο βλεπω παρ ολα τα λαθη μας
xrisitsapa · 16/01/2026, 22:00curtis · 16/01/2026, 17:22xrisitsapa · 16/01/2026, 16:20Κι εγω λεω οχι.
Αυτο δε σημαινει οτι εχει αδικο ο Χ οπαδος που κραζει οταν βλεπει τους αλλους να επενδυουν συνεχεια κι εμεις να μην ακολουθουμε ( με μεγαλη εξαιρεση τον Ζαφειρη).
Money talks κυριοι.
Να θυμισω οτι περυσι ο βαζελος τελικα ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Επισης να θυμισω οτι ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Ειμαστε στον ποντο απο γαυρο-αεκ, οι οποιοι θα ενισχυθουν.
κανεις απο αυτους δεν ειναι καλυτερος των δικων μας.θεωρεις οτι οι αλλοι επενδυουν και εμεις οχι?εγω το αντιθετο βλεπω παρ ολα τα λαθη μας
Εγώ πάλι βλέπω τον βαζελο να ρίχνει συνέχεια χρήμα και να δίνει συμβόλαια που εμείς ούτε στα όνειρα μας.
Ο γραφικό-Μάριος πάλι έφερε το καλοκαίρι τον Γιοβιτς και τώρα τον Βάργκας με 4+ μεταγραφή και 1,5+ συμβόλαιο.
Δεν ξέρω αν θα βγει, αλλά νομίζω ότι όλοι θα προτιμούσαμε Τετει ή Βαργκας ας πούμε από τον Γερεμεγεφ