Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

xrisitsapa · 16/01/2026, 15:16eorptol1 · 16/01/2026, 13:33Πάντα κάθε καλοκαίρι θαυμάσουμε τις μεταγραφές τού ΠΟΚ πάντα
Παιδια καλη η πλακα, αλλα καλο ειναι να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι.
Χαμος εδω μεσα εγινε για Μαξιμοβιτς, Μειτε (παραλιγο) και φετος ισως για Τσιριβεγια.
Να βαλω μεσα και τον Μαριν, που ειχε ακουστει;
Αυτοι ηταν οσοι διεκδικηθηκαν και απο εμας και κατεληξαν στο ΠΟΚ
Ειναι κανενας απο αυτους κακος παικτης;
Cylon-4 · 16/01/2026, 15:49Ο Μητογλου στον Ατρομητο, τελικα.
Dimitrisou · 16/01/2026, 15:56xrisitsapa · 16/01/2026, 15:16eorptol1 · 16/01/2026, 13:33Πάντα κάθε καλοκαίρι θαυμάσουμε τις μεταγραφές τού ΠΟΚ πάντα
Χαμος εδω μεσα εγινε για Μαξιμοβιτς, Μειτε (παραλιγο) και φετος ισως για Τσιριβεγια.
Βασικα η σωστη ερωτηση ειναι,ειναι κανεις καλυτερος φετος απο τους αντιστοιχους δικους μας?εγω λεω οχι..
xrisitsapa · 16/01/2026, 16:20Dimitrisou · 16/01/2026, 15:56xrisitsapa · 16/01/2026, 15:16Παιδια καλη η πλακα, αλλα καλο ειναι να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι.
Βασικα η σωστη ερωτηση ειναι,ειναι κανεις καλυτερος φετος απο τους αντιστοιχους δικους μας?εγω λεω οχι..
Κι εγω λεω οχι.
Αυτο δε σημαινει οτι εχει αδικο ο Χ οπαδος που κραζει οταν βλεπει τους αλλους να επενδυουν συνεχεια κι εμεις να μην ακολουθουμε ( με μεγαλη εξαιρεση τον Ζαφειρη).
Money talks κυριοι.
Να θυμισω οτι περυσι ο βαζελος τελικα ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Επισης να θυμισω οτι ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Ειμαστε στον ποντο απο γαυρο-αεκ, οι οποιοι θα ενισχυθουν.
xrisitsapa · 16/01/2026, 16:20Dimitrisou · 16/01/2026, 15:56xrisitsapa · 16/01/2026, 15:16Παιδια καλη η πλακα, αλλα καλο ειναι να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι.
Κι εγω λεω οχι.
Αυτο δε σημαινει οτι εχει αδικο ο Χ οπαδος που κραζει οταν βλεπει τους αλλους να επενδυουν συνεχεια κι εμεις να μην ακολουθουμε ( με μεγαλη εξαιρεση τον Ζαφειρη).
Money talks κυριοι.
Να θυμισω οτι περυσι ο βαζελος τελικα ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
Επισης να θυμισω οτι ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Ειμαστε στον ποντο απο γαυρο-αεκ, οι οποιοι θα ενισχυθουν.
dragon · 15/01/2026, 02:13Για πείτε μου φέτος ρε παιδιά, γιατί πέρσι μας τα κάνατε τουμπανο, ο Μεντιλιμπαρ προωθεί νέους?
Ο λουτσεσκου έχουμε πει ειναι Ηρώδης
xrisitsapa · 16/01/2026, 15:16eorptol1 · 16/01/2026, 13:33Πάντα κάθε καλοκαίρι θαυμάσουμε τις μεταγραφές τού ΠΟΚ πάντα