Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

fidel · 28/04/2026, 20:13Δεν θα σταθώ στον Λουτσο, μια απορία εχω επι αυτού, αν δεν ειναι μαζι μας την νεα χρονια, ποιος μεσα απο την ΠΑΕ θα επιλεξει τον νεο προπονητη?
Kabamaru11 · 28/04/2026, 15:39Που το ελεγε αδερφε μου;Σε ψαροταβερνα της Πιεριας;Εγω αν σου πω πως τον ειδα το σουκου να τρωει στην Χαλκιδικη,ποιον θα πιστεψεις;
Τετοιες φημες,καλο θα ειναι να μην τις αναπαραγουμε εδω μεσα γιατι δεν ειναι εξακριβωμενες.Οπως τοτε που ειχαν δει τον Μειτε στον Νεο Μαρμαρα....
πηγή!GEOL · 28/04/2026, 20:32Kabamaru11 · 28/04/2026, 15:39Που το ελεγε αδερφε μου;Σε ψαροταβερνα της Πιεριας;Εγω αν σου πω πως τον ειδα το σουκου να τρωει στην Χαλκιδικη,ποιον θα πιστεψεις;
Τετοιες φημες,καλο θα ειναι να μην τις αναπαραγουμε εδω μεσα γιατι δεν ειναι εξακριβωμενες.Οπως τοτε που ειχαν δει τον Μειτε στον Νεο Μαρμαρα....
Τι σκηνικό και τότε!!! Αξέχαστο. Το γκαρσόνι που σέρβιρε τους καφέδες ήταν η σίγουρη![]()
![]()
πηγή!
Neiros4 · 28/04/2026, 20:24fidel · 28/04/2026, 20:13Δεν θα σταθώ στον Λουτσο, μια απορία εχω επι αυτού, αν δεν ειναι μαζι μας την νεα χρονια, ποιος μεσα απο την ΠΑΕ θα επιλεξει τον νεο προπονητη?
Η διοικηση του παπαμιμικου,της γκοντζαρεβα,του αγγελου,του μπουλουμπαση και του τσακα.
Δεν σε πειθει οτι αυτοι οι άνθρωποι που ο μονος που ξερει απο ποδόσφαιρο ειναι ο Αγγελος θα κανουν σωστη επιλογη;
Δεν σε επεισε η επιλογή Πούσιτς (επιβεβαιωμένο) ή η επιλογή Μαλεζα που ακουγοταν το φθινόπωρο πριν το ματς με τον γαυρο;
Miles · 28/04/2026, 20:42Neiros4 · 28/04/2026, 20:24fidel · 28/04/2026, 20:13Δεν θα σταθώ στον Λουτσο, μια απορία εχω επι αυτού, αν δεν ειναι μαζι μας την νεα χρονια, ποιος μεσα απο την ΠΑΕ θα επιλεξει τον νεο προπονητη?
Η διοικηση του παπαμιμικου,της γκοντζαρεβα,του αγγελου,του μπουλουμπαση και του τσακα.
Δεν σε πειθει οτι αυτοι οι άνθρωποι που ο μονος που ξερει απο ποδόσφαιρο ειναι ο Αγγελος θα κανουν σωστη επιλογη;
Δεν σε επεισε η επιλογή Πούσιτς (επιβεβαιωμένο) ή η επιλογή Μαλεζα που ακουγοταν το φθινόπωρο πριν το ματς με τον γαυρο;
Να σου θυμήσω ότι "οι μόνοι που ξέρουν από ποδόσφαιρο" Ζαγοράκης και Βρύζας, πέρα από τον Σάντος, που ήξερε προσωπικά ο πρώτος, ύστερα φέρανε Μπερέτα, Δερμιτζάκη, Χάβο, Μπόλονι και Δώνη.