Kabamaru11 · 28/04/2026, 15:39Που το ελεγε αδερφε μου;Σε ψαροταβερνα της Πιεριας;Εγω αν σου πω πως τον ειδα το σουκου να τρωει στην Χαλκιδικη,ποιον θα πιστεψεις;
Τετοιες φημες,καλο θα ειναι να μην τις αναπαραγουμε εδω μεσα γιατι δεν ειναι εξακριβωμενες.Οπως τοτε που ειχαν δει τον Μειτε στον Νεο Μαρμαρα....
Στο Πορτο Καρας ηταν με τα μπρατσακια του και εκανε διακοπες με Σαββιδη. (φιλος μελους ειχε την πληροφορια)
Και ο Μπρειθγουειτ στο αεροπλανο ταξιδευε αλλα δεν ξεραμε την ωρα προσγειωσης. (ειχε εδω μεσα καποιος αποκλειστικο)
Και το καλυτερο ηταν που λεγανε καποιοι για Μιτροβιτς το καλοκαιρι. (τι να σχολιασω? κοροιδευα και τρολαρα και τοτε και εφαγα μπαν που κοροιδευα)
Οι ιδιοι και οι ιδιοι λενε αυτες τις παπαριες, αλλοι τους ονομαζουν παπαδες.
Κατα ποσο κανουν καλο φαινεται.. Ο καθενας με την βλακεια του.
Και εστω οτι ο φιλος εχει δικιο.
Ο βαζελος τωρα οπως εγιναν τα πραγματα μονο αδιαφορος δεν ειναι. Και λεω εγω οτι κανει το 3/3 2 νικες με αεκ και εμεις κανουμε το 3/3 νικες με γαυρο και κουλα στην εδρα μας.
Τι κανουμε τοτε βριζουμε τον Ραζβαν και απαξιωνουμε ροστερ?
και σου λεω σπαει ο διαλος το ποδαρι του και με 4/4 το παιρνουμε.
Τον διωχνουμε?
Ολα αυτα ξερω οτι ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας, αλλα ποτε τα πραγματα στον ΠΑΟΚ ηταν φυσιολογικα?
Και αν οντως εγινε αυτο που αναφερει καποιος με 4 ντερμπυ να μενουν μιλαμε για σοφη επιλογη του ιδιοκτητη?