jibbie · 28/04/2026, 13:24JohnDag · 28/04/2026, 13:05Ok, εμένα με πείσατε λοιπόν. Να μείνει ο Ραζβάν.
Άλλωστε με κάποιους δεν έχει και νόημα η αντιπαράθεση, Γ' Εθνική θα πέφτουμε και θα συνεχίζουν να λένε ότι "χωρίς τον Ραζβάν θα καταστραφούμε".
Το θέμα είναι ότι λέτε μόνο αυτό. Να μην φύγει, θα καταστραφούμε.
Μπορείτε να μου εξηγήσετε εμένα τον δύσπιστο, εάν μείνει, πως θα γίνει να μην χάσουμε 4ο σερί τελικό από υποδεέστερο αντίπαλο και να μην καταρρεύσει η ομάδα πάλι στο τέλος;
Τι μας εξασφαλίζει ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί;
Ποια είναι η λύση που προτείνετε; Ή πάμε και ότι γίνει;
χωρις αυτο να σημαινει οτι συγκαταλεγομαι σε αυτους που περιγραφεις στην αρχη του ποστ σου, αφορμη παιρνω απ το δευτερο κομματι του. να αντιστρεψω λιγο την ερωτηση; μπορεις να μου εγγυηθεις εσυ οτι θα παρεις τον επομενο τελικο που θα παιξεις, No matter what? θελω να πω, πως η απαντηση στο ερωτημα σου μπορει να αποτελει επιχειρημα ή αντεπιχειρημα στην κουβεντα;
Προσωπικά τα δικά μου επιχειρήματα τα έχω παραθέσει αλλά εντάξει προφανώς δεν έχεις καμία υποχρέωση να έχεις διαβάσει όλα όσα έχω γραψει.
Τα ξαναλέω, λοιπόν, για την ευκολία της συζήτησης.
Για μένα βασικός υπεύθυνος για την κατάρρευση στο τέλος των 4ων από τις 5 τελευταίες χρονιές είναι ο προπονητής. Όπως και είναι βασικός υπεύθυνος για τους 3 σερί χαμένους τελικούς με τους δε 2 τελευταίους να μην υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία.
Προφανώς και είναι και ο βασικός υπεύθυνος για το πρωτάθλημα του '24. Έτσι πάνε αυτά, ο προπονητής είναι η κεφαλή του αγωνιστικού τμήματος, αυτός παίρνει τα περισσότερα credit στις επιτυχίες, αυτός παίρνει και το μεγαλύτερο ποσοστό του blame στις αποτυχίες.
Μετά, λοιπόν, από 2 κακές (έως καταστροφικές χρονιές) θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δεν λέω όμως μόνο αυτό, απλά "Ιβάν διώξτον".
Λέω να ρθει σοβαρός ΤΔ με προκαθορισμένο μπάτζετ, να επιλέξει προπονητή και να στήσει ομάδα.
Λέω ότι αν δεν γίνει αυτό και με δεδομένο ότι η "ομπρέλα Ραζβάν" δεν θα υπάρχει πλέον στην ομάδα τότε θα έρθει η ώρα η διοίκηση να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες της.
Επειδή, λοιπόν, δεν ανήκω στο γκρουπ "Ιβάν διώξτον" αλλά προτείνω και περιμένω συγκεκριμένα πράγματα από την διοίκηση σε περίπτωση αποχώρησης του Ραζβάν γι' αυτό ζητάω και από τους "αν φύγει θα καταστραφεί ο ΠΑΟΚ" να μου πούνε τι πρέπει να γίνει (αν μείνει) για να μην έχουμε επανάληψη των 2 τελευταίων ετών.
Διότι το "μετά τον Ραζβάν δεν υπάρχει (ποδοσφαιρικός) ΠΑΟΚ", σόρρυ αλλά δεν με καλύπτει ως επιχείρημα.