Parolos · 27/04/2026, 19:33Και που την πάει δηλαδή τη συζήτηση επειδή μιλάει ποδοσφαιρικά και εσύ μιλάς με τα "άκουσα" , "μου είπανε" , "διαβάζουμε ότι.."??
Ποδοσφαιρικά σου μίλησε ο άνθρωπος και απλά δεν ψήνεσαι να δεις αυτά που σου γράφει , που είναι και η αλήθεια.
Κατά τα άλλα επειδή πολύ μιλάτε για οργάνωση κλπ και πάλι απαξιώνετε και το σκάουτινγκ και δε ξέρω γω τι.. φέτος ποια μεταγραφή ήταν λάθος?
Θεωρείς ότι το σκάουτινγκ δεν εμπλουτίστηκε με τις προσθήκες που έγιναν?
Για να βγαίνεις εσύ και να λες "κάποιος Τσικνας" απαξιωτικά..?
Ο Ματέο Σερα ούτε αυτός σ'αρέσει να φανταστώ...
Ζητάς και οργάνωση.. αφού ότι κίνηση γίνεται την απαξιώνετε χωρίς επιχειρήματα. Χωρίς να έχετε και ιδέα , εντελώς όμως ιδέα.
ΥΓ: Πιο τίμιο να πει κανείς "δε γουστάρω ακόμη και 10 σερί νταμπλ να πάρουμε ακόμη και τους σκάουτερ και το ρόστερ της Μπάγιερν να πάρουμε, με την τωρινή διοίκηση γιατί έτσι.."
Πιο τίμιο είναι να μάθεις να απευθύνεσαι στον άνθρωπο του οποίου το σχόλιο παραθέτεις και να μην μιλάς στο 2ο πληθυντικό λες και απευθύνεσαι σε κάποιου είδους ομάδα. Κατάλαβες;
Δεν είσαι σε καμία θέση να κάνεις υποδείξεις στον οποιονδήποτε σχετικά με το τι επιλέγει να σχολιάσει και αν ψήνεται να αναλώνεται σε ατελείωτες συζητήσεις μέχρι να ικανοποιηθεί ο εγωισμός του οποιουδήποτε επειδή έτσι του κ@υλωσε.
Έκανα την αναφορά μου όπως την γνωρίζω εγώ, σχετικά με το πως κινήθηκε το χαρτί και εμφανίστηκε από το πουθενά ένα μέλος, να μου μιλήσει για.. αφηγήματα, για.. το πόσα χαφ έχει το χαρτί και αν.. είναι καλός παίκτης ο Βάργκα. Τι λες ρε φίλε που θα κάτσω με τον στανιό να απαντήσω;
Άσε που μετά άρχισε να μου αραδιάζει νούμερα και μόλις απάντησα ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ (όπως εμφανίζονται στο transfermarkt) άρχισε να μου ζητάει έσοδα και.. ισολογισμούς.
Ούτε "άκουσα" , ούτε "μου είπανε", ούτε "διαβάζουμε ότι.."
Γεγονότα παρέθεσα και έχω κάθε δικαίωμα να αρνηθώ να μπλέξω σε μια ατέλειωτη ανούσια συζήτηση, όταν κάποιος δεν ψήνεται να σχολιάσει επί του θέματος και κοιτάζει να πάει την κουβέντα αλλού.
ΥΓ Δεν έγραψα πουθενά "κάποιος Τσίκνας" υποτιμητικά. Φαίνεται θα το διάβασες εκεί που διάβασες και τα "άκουσα και μου είπανε".
Η μόνη πρόταση που ανέφερα το όνομα του, ήταν "
Ποιος Αντελίνο, ποιος Τσίκνας , ποιος Καρυπίδης και τι συζητάμε; Που ήταν ΤΔ ο Καρυπίδης πριν ξεκινήσει τον ΠΑΟΚ; Σε ποιο διοικητικό πόστο ήταν ο Αντελίνο;
Όλοι στην πλάτη του ΠΑΟΚ πάνε να μάθουν και δεν υπάρχει καμία σταθερά από πίσω τους πέρα από τον Λουτσέσκου."
Εσύ πες πως ο Τσίκνας έχει ξαναδουλέψει ως Αναπληρωτής Τεχνικός Διευθυντής σε οποιαδήποτε ομάδα.
Εγώ λέω πως το συγκεκριμένο πόστο, το δουλεύει πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ και είναι ένα ακόμα γεγονός. Εκεί πήγαινε το σχόλιο μου.