Odi · 22/11/2025, 16:29Δεν μπορώ να καταλάβω από πού συμπέρανες κάτι τέτοιο.
Στην ιστορία σου Odi ο Μήτσος είναι ο Χατζόπουλος.
Δεν θέλω να μαλώσουμε, το παράκανα κακώς με το ύφος μου αλλά η ιστορία σου δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Για να σου το δείξω θα απαντήσω μόνο στο 1 και στο 4 με μία ιστορία ανάλογη με την δική σου και το κόβω εδώ.
Θέλει η κόρη μου (που δεν έχω) να αγοράσει ένα κομμωτήριο. Βρίσκει ένα εν λειτουργία ψιλοχρεωμένο αλλά με ιδιόκτητο ακίνητο με δάνειο. Της λέει η κομμώτρια θέλω 100000, 50000 για να κλείσω το δάνειο, αλλά δεν μπορώ να το πουλήσω γιατί χρειάζομαι 20000 για να νομιμοποιήσω το πατάρι επειδή είναι αυθαίρετο. Υπογράφουν ένα προσύμφωνο της δίνει η κόρη μου 20000 προκαταβολή νομιμοποιεί το πατάρι και πάμε παρακάτω και 3 μηνες μετά όλα έκλεισαν. Αν η κομμώτρια μετά χαλούσε την συμφωνία υπήρχαν στο προσύμφωνο ρήτρες. Αυτό για το 1.
Μετά από χρόνια η κόρη μου μου λέει μπαμπά δεν βγαίνω θα το κλείσω. Γιατί κορίτσι μου? Χρωστάω στο ΙΚΑ 10000 και χάλασαν τα πιστολάκια. Πάρε παιδί μου ένα 20αρικο για να κάνεις την δουλειά σου και να τα γράψουμε σαν δάνειο για να φανούν στον λογαριασμό σου και καλή καρδιά.
Μετά το κομμωτήριο πάει τρένο, γεμίζει κυριλέ κόσμο και σκάει η γυναίκα του ΣαββιδοΜυστακίδη και θέλει να το αγοράσει για να μην κάθεται σπίτι και το παίζει νοικοκυρά αλλά να το παίξει ανεξάρτητη. Της λέει η κόρη μου πωλείται 150000 αλλά έχει και 20000 χρέος στον μπαμπά μου. Της λέει η κυρία, αυτά δεν τα δίνω γιατί ήταν μη απαιτητό δάνειο του μπαμπά. Της λέει η κόρη μου
μη απαιτητό ήταν το δάνειο από εμένα όχι από τον καθένα. Αυτά για το 4.
Τέλος πάντων δεν έχει καμία σημασία.