mi8rio · 26/09/2025, 18:09Psaras · 26/09/2025, 14:30@mi8rio
Ως τώρα δεν πείθεις.
Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά που μας "καίνε" το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να το θέσω για συζήτηση με συνομιλητές εχθρικούς, το λιγότερο, προς την αντίθετη άποψη.
Οπότε όλα καλά, δεν χρειάζεται να ψάξεις ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος να αποδομήσεις τα γραφόμενά μου. Ψάχνετε μέχρι και το "και" που γράφω για να βρείτε το ύπουλο των γραφόμενων μου. Απίστευτα πράγματα.
Τέτοια καχυποψία ούτε στον Πανελλήνιο στην Ομόνοια δεν αντιμετώπισα όταν πήγα μετά από χρόνια για μία μπίρα. Ακόμα και εκεί δυο τρεις κουβέντες ήταν αρκετές να συνεννοηθούμε με άγνωστα για εμένα άτομα, όπου εκεί πραγματικά πρέπει να αποδείξεις τί είσαι. Άλλα χνώτα μάλλον έχουν τα στόματα μερικών....
Καθένας από το δικό του μετερίζι ας υποστηρίζει τον σύλλογο όπως νομίζει αυτός καλύτερα και να λέει και να γράφει ό,τι θέλει.
Αυτό είναι δημοκρατία.
Και αν έρθουν τα πράγματα ανάποδα και μάθουμε ή δούμε όλοι κάτι διαφορετικό, δεν είναι κακό να αλλάξουμε άποψη.
Κανένας αληθινός ΠΑΟΚτσής δεν περιμένει στην γωνία άλλον ΠΑΟΚτσή για να του την πει. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω.
Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ για να το δω , όμως τουλάχιστον προσωπικά δεν τρέφομαι από κοκορομαχίες πάσης φύσεως, ούτε περιμένω στην γωνία να "δικαιωθώ" τρόπον τινά.
Έχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να κάνουμε.
Καλή συνέχεια.
Θα σου κάνω μία ερώτηση. Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσεις. Αλλά σε παρακαλω να το σκεφτείς.
Στην δουλειά που κάνεις. Όποια και αν είναι αυτή. Πες ας πούμε ότι είσαι διευθυντής πωλήσεων σε μία εταιρία. Ξεκινάς και δουλεύεις και μέσα σε μια 5ετια εκεί που η εταιρία σου είχε το 4ο - 5ο μερίδιο στην αγορά (και αυτό συχνά ελλείψει πραγματικού ανταγωνιστή), ανεβάζεις το μερίδιο αγοράς της εταιρίας σου στην 1η - 2η θέση και κονταροχτυπιέσαι στα ίσια με τους μεγάλους παίχτες. Ενώ λοιπόν έχεις ρίξει άπειρο ιδρώτα και έχεις χειροπιαστά αποτελέσματα ότι έχεις ΣΚΙΣΕΙ (όχι απλώς πήγες καλούτσικα), έρχεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας και σου λέει "απολύεσαι επειδή πριν τρία χρόνια δεν κράτησες εκείνον τον φοβερό πωλητή που είχαμε στο τμήμα σου και επειδή πριν δύο χρόνια τα αποτελέσματα στο προϊον Χ ήταν πεσμένα". Θα γύριζε το μάτι σου ή όχι?
Οποιαδήποτε ομοιότητα με καταστάσεις που αναφερεις στις τελευταίες σελίδες δεν είναι καθόλου συμπτωματική...

DRINGING 

) και θυμίζω ότι, παρότι γράφουν μόνο τα μέλη, το φόρουμ το διαβάζουν χιλιάδες. Άρα, ό,τι γράφουμε οφείλει να είναι υπεύθυνο και τεκμηριωμένο, γιατί μπορεί να επηρεάσει κόσμο.
) αλλά αν με πείσεις με επιχειρήματα, μπορεί να αλλάξω γνώμη. Η ευθύνη της απόδειξης όμως ανήκει σε αυτόν που κάνει τον υπαινιγμό. Ουσιαστικά, εμείς ζητάμε να μας πείσεις, όχι να σου αποδείξουμε κάτι που δεν ισχύει.