george188 · 26/09/2025, 00:00IBAN · 25/09/2025, 22:58Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε πανάκριβα αλλά η λατρεία, η Γκοντσαρεβα (αντ' αυτού) έπαιρνε ό,τι περίσσευε τον Σεπτέμβριο...
Άπλώς το γήπεδο έμεινε μακέτα για 6-7 χρόνια μέχρι ο Κυρκυρ παραδεχτεί πως δεν πρόκειται να το κάνει ( ξερω τον απελυσε, μονος του το σκεφτηκε ο Κυρκυρ
)....
Απλώς δεν είχε στελέχη και πλήρωνε τον Λουτσεσκου για να κάνει τον τεχνικό διευθυντή, τον εκπρόσωπο τύπου και τον δικηγόρο της ομάδας...
Απλώς τη χρονιά της αυτάρκειας και του selling club πήγαν να βγάλουν τη χρονιά με καμία δεκαριά ψευτοταλεντα της κακιάς ώρας του Μποτο που νόμιζαν πως με πορδές θα βάφουν αυγά... Ξέρω ξέρω, ζήτησαν συγγνώμη στο τέλος της χρονιάς αλλά έκαναν τα ίδια και την επόμενη...
Απλώς έβαλε τον Λουτσεσκου να πει ευχαριστώ για τις μεταγραφές του Σεπτεμβρίου λες και του έκαναν χάρη...
Απλώς η ακριβότερη μεταγραφή του μεγιστάνα Σαββίδη, πριν τον Ζαφείρη, ήταν ο Ίγκασον...
Απλώς αν έμπαινε άλλη ομάδα στη διεκδίκηση μιας μεταγραφής έλεγαν πως δεν μπαίνουν σε πλειστηριασμό...
Απλώς για να εμφανιστεί έπρεπε να απειληθεί από άλλον επενδυτή...
Αν ο πατερουλης, οπως αποκαλείται, έχει λεφτά (αν δεν ειχε δε θα με πειραζε οπως με τον Χατζόπουλο) αλλά δεν τα δίνει για να βοηθήσει το παιδί του (ΠΑΟΚ) που τα χρειαζεται, το έχει παρατήσει ή οχι; Ξέρω, ξέρω το αφήνει να τα βγάλει πέρα μόνο του...
Ωραια η προπαγανδα σου αλλα το κακο ειναι οτι δεν ζουμε αλλου και με μια απλη αναζητηση τα ψεματα καταρρίπτονται. Παμε λιγο οποτε.
1)Ψέμα νο1. "Άπλώς το γήπεδο έμεινε μακέτα για 6-7 χρόνια μέχρι ο Κυρκυρ παραδεχτεί πως δεν πρόκειται να το κάνει ( ξερω τον απελυσε, μονος του το σκεφτηκε ο Κυρκυρ". Απλη αναζητηση, google λεγεται για να μη ζοριζεσαι. Η επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ για συμφωνια και masterplan με populous και salfo ειναι το 2022, 21 Ιουνίου 2022. Το προεδρικο διαταγμα υπογράφηκε 7 Ιουνίου του 2022. Τις αηδιες περι 6-7 ετων να τις πεις σε ατομα χωρις ιντερνετ και χωρις μνημη. Ναι καθυστερησε αλλα υπηρχαν και καποια αλλοι λογοι, μη στο χαλαω. Ο κυρ κυρ δεν ειπε επισης οτι δεν θα το κανει, απλη αναζητηση και αυτο.
2) Ψεμα νο2." πλώς τη χρονιά της αυτάρκειας και του selling club πήγαν να βγάλουν τη χρονιά με καμία δεκαριά ψευτοταλεντα της κακιάς ώρας του Μποτο που νόμιζαν πως με πορδές θα βάφουν αυγά... Ξέρω ξέρω, ζήτησαν συγγνώμη στο τέλος της χρονιάς αλλά έκαναν τα ίδια και την επόμενη." Την επομενη πηρες τιτλο, αλλα μπορει να μην παρακολουθουσες και πολυ την ομαδα οποτε δεν σε παρεξηγω, καλη καρδια.
3) Ψεμα νο3."Απλώς η ακριβότερη μεταγραφή του μεγιστάνα Σαββίδη, πριν τον Ζαφείρη, ήταν ο Ίγκασον.". ναι και?
Απλώς αν έμπαινε άλλη ομάδα στη διεκδίκηση μιας μεταγραφής έλεγαν πως δεν μπαίνουν σε πλειστηριασμό." Εχεις παρει παικτες που διαπραγματευοντουσαν και οι αλλοι μεγαλοι, μειτε-καμαρα τα πιο προσφατα αλλα μαλλον ουτε αυτο το θυμασαι, δεν πειραζει παμε παρακατω.
Ψεμα νο1: Ο Ιβάν Σαββίδης, αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2017 (ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-1, 6 Μαΐου 2017), ανακοίνωσε δημόσια στη φιέστα της Τούμπας ότι θα προχωρήσει στην κατασκευή νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ.
Αργότερα, τον Νοέμβριο του 2018, σε εκδήλωση για τα 92 χρόνια του συλλόγου, παρουσιάστηκαν πιο επίσημα τα πρώτα σχέδια και η πρόθεση για την “Νέα Τούμπα”.
Απλη αναζητηση google
Ψεμα νο2: Το πρωτάθλημα το πήρε ο Λουτσεσκου με Μπράιτον και Σαμάτα σέντερ φορ!!!
Ψεμα νο3: Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν τότε (καλοκαίρι 2024), ο ΠΑΟΚ “κέρδισε” τον Μαντί Καμαρά κυρίως με συνδυασμό παραγόντων:
🔹 Δεν μπήκε σε πλειστηριασμό: Η πλευρά του Σαββίδη και του Ζοσέ Μπότο έστειλε από νωρίς το μήνυμα ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μπει σε “πόλεμο προσφορών” με άλλες ομάδες.
🔹 Καθαρό πλάνο ρόλου: Του έδειξαν ότι θα είναι βασικός πυλώνας στο κέντρο, σε μια ομάδα που παίζει Ευρώπη και διεκδικεί τίτλους. Αυτό είχε βαρύτητα, γιατί σε πολλές άλλες περιπτώσεις θα ήταν “μία από τις επιλογές”.
🔹 Συμβόλαιο άνω του 1 εκατ. € τον χρόνο: Παρότι δεν υπήρξε μεταγραφικό κόστος, ο ΠΑΟΚ του έδωσε συμβόλαιο από τα υψηλότερα στην ομάδα. Αυτό έπαιξε ρόλο, αλλά χωρίς να γίνει “ξεχείλωμα” των οικονομικών.
🔹 Η επιθυμία του ίδιου του Καμαρά: Ο παίκτης είχε ήδη ζήσει στην Ελλάδα, ήξερε το περιβάλλον, και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είχε προσωπική επιθυμία να επιστρέψει σε γνώριμο πλαίσιο όπου θα μπορούσε να κάνει restart στην καριέρα του.
Όσο για τον Μεϊτέ όλοι ξέρουν πως ο ίδιος τηλεφώνησε στον Λουτσέσκου και του είπε πως έχει προσφορά από τον βαζέλα αλλά θέλει να γυρίσει σε ' μας.
Παιδιά, όλοι ξέρετε πως αυτά που έγραψα είναι αλήθεια. Όποιος θέλει να ζει το μύθο του , ας πιει μια σουρωτή...