Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.
Caballo Viejo · 19/08/2025, 23:39Το έχω ξαναγράψει εδώ. Ο Γαλανόπουλος θα ήταν μια τίμια λύση για 5ο χαφ και Έλληνας. Ακόμα κι ο Θυμιάνης θα ήταν μια εσωτερική λύση, αν του είχαν δοθεί κάποιες ευκαιρίες. Τον έκαψε ο Λουτσέσκου και είναι κρίμα.
Caballo Viejo · 19/08/2025, 23:39Το έχω ξαναγράψει εδώ. Ο Γαλανόπουλος θα ήταν μια τίμια λύση για 5ο χαφ και Έλληνας. Ακόμα κι ο Θυμιάνης θα ήταν μια εσωτερική λύση, αν του είχαν δοθεί κάποιες ευκαιρίες. Τον έκαψε ο Λουτσέσκου και είναι κρίμα.
AntreasG4 · 19/08/2025, 23:43Caballo Viejo · 19/08/2025, 23:39Το έχω ξαναγράψει εδώ. Ο Γαλανόπουλος θα ήταν μια τίμια λύση για 5ο χαφ και Έλληνας. Ακόμα κι ο Θυμιάνης θα ήταν μια εσωτερική λύση, αν του είχαν δοθεί κάποιες ευκαιρίες. Τον έκαψε ο Λουτσέσκου και είναι κρίμα.
O Γαλανόπουλος έφυγε απο τη χάρτινη ακριβώς γιαυτόν τον λόγο , επειδή υπολογιζόταν ως 5ος χαφ που σημαίνει οτι θα επαιζε μόνο σε κάποια ματς κυπέλλου στις αρχες ... Εξάλλου κι αυτοί που έχουν θέμα με τους έλληνες παίκτες του έκαναν πάλι πρόταση να επιστρέψει τωρα το καλοκαίρι και δεν δέχτηκε
Ettien26 · 19/08/2025, 23:48Τι εννοείς "πέρασε και δεν ακούμπησε"?
30 παιχνίδια έπαιξε πέρυσι.
Hayate · 19/08/2025, 22:12Rexaris · 19/08/2025, 21:45@Unpsofable78
Τριήμερο μπαν για επαναλαμβανόμενη αγένεια και ειρωνίες σε άλλους χρήστες, σου έχει ήδη γίνει προειδοποίηση και συνεχίζεις. Την επόμενη φορά το μπαν θα είναι μεγαλύτερο.
Ντροπή ....Οι mods και οι μίζεροι θα μείνετε στο τέλος...