Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

Odi · 19/08/2025, 22:49Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ήμασταν και με Μπαλαφα και Ηλιαδη και μουμιν και κνολ. Δεν σας κάνει περισσότερο ΠΑΟΚ από τους άλλους να γράφετε κάτι τέτοιο.
Καλο βράδυ.
astral · 19/08/2025, 22:44Odi · 19/08/2025, 22:37Δεν είμαστε «ο Θεός να μας φυλάει»;
Μια κάρτα και μια μυϊκή ενόχληση μακρυά είμαστε.
Τέλος πάντων όλα καλά.
Ούτε «ο Θεός να μας φυλάει» ούτε "όλα καλά" (που κανένας δεν έγραψε).
Υπάρχει και ενδιάμεση κατάσταση.
Χωρικός · 19/08/2025, 22:54Odi · 19/08/2025, 22:49Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ήμασταν και με Μπαλαφα και Ηλιαδη και μουμιν και κνολ. Δεν σας κάνει περισσότερο ΠΑΟΚ από τους άλλους να γράφετε κάτι τέτοιο.
Καλο βράδυ.
Odi να ξέρεις πως σέβομαι το παρελθον σου εδώ μέσα, τις ώρες που έχεις καταναλώσει για να λειτουργεί το σαιτ και δεν βάζω κανένα ΠΑΟΚόμετρο. Αλλά πολύ γκρίνια ρε φίλε, και δε λεω απο εσένα μόνο. είναι λογαριασμοί που έχουν μπει εδώ μεσα επι τούτου.
Σουριναμέζος · 19/08/2025, 22:38nunies4 · 19/08/2025, 22:32Άρα η απάντηση είναι ότι ναι θα έπρεπε να πάρει 4ο φορ ανεξαρτητως Τσαλοφ.
Οκ το βλέπουμε διαφορετικά.
Η απόκτηση των δύο φορ ήταν στην λογική Τσαλοφ+2 με τον 2ο σχεδόν με βεβαιότητα να θεωρείται ότι θα είναι ο Μπράντον.
Από την στιγμή που είδαν ότι ο Μύθου στέκεται στο ρόστερ το +2 έφυγε από το τραπέζι
Φαντάζομαι ότι ο Joshua εννοεί, να πάρουμε έναν ακόμα φορ να κάνει τριάδα με Γιακουμάκη και Μύθου και ο Τσάλοφ να κάνει προπονήσεις με τον Μουργκ.
Δεν είναι τελείως εκτός λογικής αλλά δεν λειτουργεί έτσι η ομάδα σχεδόν ποτέ.
hariskastoria · 19/08/2025, 21:46sourmenetes · 19/08/2025, 21:43hariskastoria · 19/08/2025, 21:12Γιατι προφανως οι συμβουλοι του προεδρου αντι να του μεταφερουν την επιθυμια του κοινου για στροφη σε πιο ποδοσφαιρικη λογικη του ειπαν πως αυτο π λειπει απο τον λαο ειναι μια κινηση εντυπωσιασμου ακομη κι αν η συνεχεια μπορει να αποδειχθει καταστροφικη.
Εν τω μεταξυ με μπατζετ 12 μυρια φέρνεις 2 χαφαρες μςχρι 26-27 ετων που και μεταπωλητικη αξια θα εχουν και θα σου ανεβασουν το κεντρο σε αλλο επιπεδο. Τωρα πεσαμε με τα μουτρα στον Ζαφειρη... και άιντε να μην ερθει, θα ακολουθησει κραξιμο κλπ. Φανταζεσαι να ρθει και η επιδραστικοτητα του να μην ειναι αυτη που φανταζομαστε? Να αποδειχθει οτι δεν αρκουσε ενας Ζαφειρης? Τοτε και πιεση θα πεσει πανω του και η ζημια θα ειναι ακομη μεγαλυτερη.
Οι σύμβουλοι του είπαν για κίνηση εντυπωσιασμου!
Ποιοι άραγε είναι οι σύμβουλοι;; αυτοί που πριν λίγο είπες ότι αυτών για να περάσει η άποψη τους θα περάσει πάνω από 6μηνο;;
Να φέρει 2 26-27ρηδες με 4 εκ. Ευρω
Το. Πες το ξαναπές.
Υπάρχει κάτι που γίνεται στα μέτρα που θες;
Δε θα λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα για να βγεις εσύ από πάνω.
Στο πα και στο προηγούμενο ποστ.
Δεν αντιλαμβανομαι τον εκνευρισμο σου. Κανω μια συζητηση με τον @burbu σε ηρεμο υφος. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε ενοχλω? Την αποψη μου εκφραζω.
Θα σε παρακαλουσα να απευθυνεσαι με πιο ηπιο τονο σε εμενα. Δεν σε εχω προσβαλλει ουτε σου εχω δωσει το δικαιωμα να μου μιλας με υφος. Πες αυτο που θελεις. Κανε την παρατηρηση σου αλλα με τον τροπο που πρεπει. Γραφω κόσμια την αποψη μου και με ψεγεις γ αυτο.
embuji · 19/08/2025, 22:22https://www.transfermarkt.com/aleksandar-mitrovic/profil/spieler/51152
ψαχνεται να γυρισει ευρωπη![]()
Psagmenos4 · 19/08/2025, 22:54Κάτι έγραψε πάλι αυτός ο ημιτρελος στο X κάτι λέει για την υπόθεση Ζαφείρη αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λογικά με δημοσιογράφους μαλώνει.