black death · 09/07/2025, 14:02fidel · 09/07/2025, 13:50black death · 09/07/2025, 13:43Φανταζομαι οταν ηρθε ο ακπομ στα 23 με 10 γκολ συνολο στο βελγιο και την τσαμπιονσιπ, ετοιμαζοσουνα για αεροδρομιο. 😐
Την ειρωνεία αλλού... Για πες μας τα στατιστικά του πριγιο πριν του ΠΑΟΚ ? Για πες μας για έναν παίκτη διεθνή στης μικρές ηλικίες της Αγγλίας και απο μια ακαδημία οπως της Αρσεναλ και σε ηλικία που μπορείς να επενδύσεις και ελα σύγκρινε μου τους με τον 27 χρόνο με δυο σεζόν και με νούμερα όχι αστεία έτσι ...Βέβαια όλα κρίνονται στο γήπεδο αλλα μην κάνουμε και το άσπρο μαύρο , κούρασες...
Ουτε ο πριγιοβιτς ειχε τιποτα τρομερά νουμερα. Εκτος αν εννοεις το περίπου 1 γκολ ανα 4 ματς στη λεγκια πχ.
Ειρωνια ειναι να θα θαβεις παίχτες για τα νουμερα και να φέρνεις σαν παραδειγμα τον ακπομ. Και κανεις απ αυτούς που ανέφερες δεν ειχε εστω μια γεμάτη χρονιά σε μεγαλο πρωταθλημα. Μπορώ να σου πω κι εγώ υποθετικα οτι στην τσαμπιονσιπ ,τη σουηδια και την πολωνια (που βγαινει πρώτος σκορερ ο κουλουρης) θα έγραφε νουμερα κι ο μαροκινος. Οποτε για ποιο ασπρο μαύρο μου μιλας; Απλα να ξερουμε και τι λεμε.
Δεν θα επεκταθώ παραπάνω και το κλείνω εδώ ...Πριγιο σε Λεγκια σε 72 παιχνίδια 24 γκολ 13 ασσιστ...Ο ακπομ ηταν παραδειγμα late bloomer και το ρίσκο απέδωσε ....