Polichni1926 · 09/07/2025, 13:44Σουριναμέζος · 09/07/2025, 13:41Εγώ αυτά για την επιλογή παικτών τα ακούω βερεσέ, προφανώς έχουν γίνει λανθασμένες επιλογές αλλά έτσι πάει, υπάρχουν παίκτες που απορείς πώς γίνεται να μην έπιασαν και παίκτες που κανείς δεν πίστευε και πλέον θεωρούνται club legends.
Αυτό που εκνευρίζει εμένα τα τελευταία χρόνια στην λειτουργία της ομάδας στο μεταγραφικό είναι ότι υπάρχουν δύο διαφορετικά streams από τα οποία έρχονται παίκτες. Στο ένα stream ξεψειρίζεται η κάθε λεπτομέρεια και παζαρεύεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ για να κλείσει το deal ενώ στο άλλο stream πληρώνονται υπεραξίες χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί γίνεται αυτό είναι πασιφανές, το θέμα είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση να αλλάξει.
ποιοι ειναι αυτοι που κανεις δεν πιστευε και γινανε club legends γιατι σιγουρα υπαρχει καποια υπερβολη σε αυτο
Το πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι ο Κρέσπο. Ένα άλλο, που δεν πρόλαβε να γίνει club legend αλλά δεν ξέρω αν ήσουν στο φόρουμ για να δεις τι γραφόταν την βραδιά που έκλεισε ο Μίσιτς.