omerta76 · 29/07/2025, 09:45Λεμεσος4 · 29/07/2025, 09:32Δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους. Εγινα ΠΑΟΚ γιατι ηταν απεναντι στο κατεστημενο. Εγινα γιατι τα εβαζε με το συστημα. Εγινα γιατι υπηρχε η αθωοτητα και ο ρομαντισμος σε σημειο βλακειας. Η ομαδα ηταν στον αναπνευστηρα αρρωστη και ηρθε ενας ανθρωπος και σε εκανε καλα, σε μεγαλωσε σε δυναμωσε, τα εβαλε με ολους, επεσε στο βουρκο εγινε ρεζιλι παγκοσμιος για εμενα εσενα. Μας εκανε το ονειρο μας πραγματικοτητα για να κανουμε τι; Εχω αλλη προταση; Συμφωνησα με καποιον αλλο; Δειξε μου τα λεφτα; Ντρεπομαι για αυτους. Αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ. Σε λιγο θα μας φερετε τη Μαρουμπα τον Αυγενακη και θα μας παρουσιαζετε σαν αλλη προταση. Οχι κυριοι δεν ειναι αλλη προταση ειναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΔΙΚΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Τωρα τι θελετε; Θελετε να κρατησει τον Κωνσταντελια και να δωσει και 10 μυρια για να μας φερει χαφ και φορ και εσεις να του σκαβετε ευλαβικα το μνημα. Επρεπε να ντρεπεστε.
Δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, απλά επειδή το ακούω παντού για τον Μυστακίδη "δείξε μου τα λεφτα", έχω μία ερώτηση:
Ο Ιβάν πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ, είχε δείξει τα λεφτά του; Υποσχέσεις δεν έδινε και αυτός; Μέχρι που φυσικά, και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε 1000% που έκανε πράξεις τα περισσότερα από ότι έχει πει!!
Τεσπα επειδή το πράγμα ξεφεύγει επικίνδυνα και ο εμφύλιος είναι προ των πυλών, ελπίζω σε ηρεμία και αυτοσυγκράτηση από όλους.

Δηλαδή μόλις ήρθε ο Σαββίδης, και έβαλε λεφτά για χρέη και σπατάλες σε μεταγραφές , αγορά μετοχών, στήριξη στο μπάσκετ, αυτό δεν είναι τρόπος να "δείξει τα λεφτά του"
Συμφωνώ υποσχέθηκε,μόνος σου έγραψες ότι αρκετές υποσχέσεις τις τήρησε
Άλλες όμως είναι πιο χρονοβόρες και με περισσότερα εμπόδια,θα πρέπε λοιπόν να δείξουν λίγο σεβασμό και όχι να συμπεριφονται υποχθόνια και ύπουλα