Ιάσονας · 29/07/2025, 10:27Odi · 29/07/2025, 10:02Ιάσονας · 29/07/2025, 10:00Odi αναφέρεις ένα γεγονός, ότι εδώ και τρία χρόνια το γήπεδο έχει παγώσει. Αληθές.
Υπάρχουν και άλλα γεγονότα. Δεν θα τα αναφέρω όλα γιατί πρέπει να γράψω έκθεση, θα αναφέρω μόνο ένα. Ο ερασιτέχνης εδώ και ενάμιση μήνα έχει ανακοινώσει πώς υπέγραψε κάτι δεσμευτικό με τον Μυστακίδη και κανένας δεν ξέρει τι.
Μα αν είναι δεσμευτικό αυτό το οτιδήποτε υπέγραψαν, πώς γράφουν στην ανακοίνωση οτι προτεραιότητα έχει ο Ιβάν για το γήπεδο;
Δεν θα γίνουν ρόμπες δηλαδή αν αύριο έρθει ένας courier με τα εγγυημένα λεφτά του Ιβάν;
Ούτως ή άλλως ρόμπες έχουν γίνει και ότι και να γίνει αυτοί οι άνθρωποι αύριο (σε ένα χρόνο από τώρα?) δεν θα υπάρχουν στον ΠΑΟΚ. Και ξαναλέω ότι και να γίνει γιατί ακόμα και αν ο Μυστακίδης πάρει την ΠΑΕ και φτιάξει το γήπεδο, δεν θα θέλει να έχει την παραμικρή σχέση ως ιδιοκτήτης περιουσιακού του στοιχείου με ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν αποδειχθεί στην καλύτερη περίπτωση αχάριστοι απέναντι σε αυτούς πού τους ευεργετουσε.
Είναι η μοίρα αυτου του είδους των ανθρώπων τέτοια.
Καί τό να πάρει ο Μυστακίδης τον ΠΑΟΚ και να κάνει το γήπεδο είναι για αυτούς το καλό σενάριο.
Δηλαδή ρε odi αν ο Σαββίδης σκάσει μία επιταγή με 200 μύρια σε τράπεζα της ΕΕ που εμπιστεύεται πχ Ουγγαρίας μπορεί η παρέα του Κατσαρή να συνεχίσει να υπάρχει?
Δεν με ενδιαφέρει αν θα συνεχίσει να υπάρχει η όποια παρέα. Ας εξαφανιστεί και ας μην εμφανιστεί ξανά ποτέ. Καλύτερα.
Αν με ρωτάς τι θέλω προσωπικά, θέλω σήμερα ο Ιβάν να τους δείξει τις εγγυήσεις και μεθαύριο να σκάβουν μπουλντόζες.
Και να πάει να μαμηθεί και ο Θανάσης και ο Τέλης και όλοι.
Εμένα το θέμα μου είναι ο Ιβάν και οι χειρισμοί του που μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση. Γιατί ο ίδιος οδήγησε εδώ τον εαυτό του.
Και ας προσποιούνται κάποιοι εδώ μέσα οτι δεν γνωρίζουν ανάγνωση και πάνε να με βγάλουν εχθρό του Ιβάν και τσουτσέκι του Τέλη και του κάθε τυχάρπαστου Τέλη.