navigator11Εκνευρισμός υπάρχει λόγω όσων συνέβησαν την περασμένη αγωνιστική χρονιά. Αυτήν που έρχεται οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού, όποιο πόστο και αν κατέχουν, οφείλουν να λειτουργήσουν απείρως πιο σοβαρά. Αυτό περιμένω κι εγώ, μαζί με όλους σας, διατηρώντας όχι την απολύτως αγνή αλλά ακόμα θετική προαίρεση.
Αυτός ο Τέιλορ φέρεται κατά τα ρεπορτΑΡΔζ να έχει συμφωνήσει σε όλα αλλά ζήτησε λίγο χρόνο. Θέλω να πιστεύω ότι βαριά μέχρι τις 10-11 του μήνα θα μας κάνει την τιμή να γνωστοποιήσει την απόφασή του.
Και την περσινή χρονιά γιατί υπήρχε εκνευρισμός?
Και την προπερσινη?
Και πάει λέγοντας
Αν πας πίσω στο 23 θα δεις γραμμένα ακριβώς τα ίδια πράγματα... ακριβώς από τους ίδιους.
Πχ το καλοκαίρι του 23 αγαπητος φίλος μας ,μας προέτρεπε να μην περιμένουμε και πολλά πολλά γιατί " απ' αυτά που ο ίδιος γνωρίζει" αυτό δεν πρόκειται να γίνει.
Οι ίδιοι που έκλεγαν τότε γιατί ένας ποδοσφαιριστής κατέληξε στον βάζελο κλαίνε και σήμερα και θεωρουν ότι ο Ιβάν δεν βάζει το χέρι στην τσέπη.
Όλα αυτά δεν είναι γιατί υπάρχει κάποιο σημάδι ή κάποια λογική εξήγηση...απλά έχει μετατραπεί σε κουλτούρα.
Η κουλτούρα λοιπόν του μέσου ΠΑΟΚτση είναι
- δεν εμπιστεύομαι την διοίκηση μου με τίποτα
- ο Ιβάν δεν επενδύει και κάνει απλά διαχείριση
- οι από κάτω έχουν ξεφύγει και θα ξέφευγουν όλο ένα και περισσότερο.
Και όλα αυτά στην καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής ιστορίας της ομαδας