Απόστολε, αν θυμάμαι καλά ο Θυμιάνης ήλθε ελεύθερος. Για τον Κανίς δεν γνωρίζω.
Μάκη γιατρέ μου, βασικός και ο Αντρίγια και ο Ντεσπότωφ δεν βγαίνει. Αμφότεροι παίζουν στα δεξιά και όποιος από τους δύο πάει στο αριστερό άκρο, χάνει τουλάχιστον 50% της απόδοσής του.
Στα άλλα, δεν ξέρω κατά πόσον ο Τέιλορ από την Σέλτικ και αγώνες στο Ch. L. θα θελήσει να έλθει στον ΠΑΟΚ, με πιθανότερο το ενδεχόμενο να είναι back up του Μπάμπα. Με σχεδόν δεδομένο ότι ο Ραχμάν θα ξεκινήσει βασικός στους πρώτους επίσημους αγώνες, αν βγάλει την απόδοση που είχε στο περσινό πρωτάθλημα θεωρείτε βέβαιο ότι ο Λουτσέσκου θα μοιράσει τους αγώνες σε αυτούς τους δύο ή θα πάει δύο Μπάμπα, ένας Τέιλορ στην καλύτερη; Στην περίπτωση αυτή δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα; Κάτσε βέβαια να έλθει πρώτα ο Τέιλορ.
Ο Ντεσπότωφ μπορεί να πιάσει 6-7 χαρτιά αν βέβαια θέλει πραγματικά να φύγει και αν τον πουλήσουμε, που πιστεύω ότι αν έλθει τέτοια προσφορά θα τον δώσουν με κορδέλα! Στην περίπτωση αυτή τα περισσότερα από τα χρήματα που θα εισπράξουμε, πρέπει να δοθούν σε ένα εξτρέμ ταχύ, εξαιρετικό στο 1vs1, που θα διψάει για διάκριση σαν τον χαμένο στην έρημο. Ας πούμε, ένα Γιαμάλ των φτωχών.
Στο αριστερό άκρο της επίθεσης το να μείνουμε με Τάισον και Μπαλντέ, όσο κι αν υπόσχεται πολλά, μόνο αναβάθμιση δεν είναι. Ο Τάισον δεν μπορεί να έχει την φανέλα στο σπίτι, ο Μπαλντέ θα είναι στοίχημα, είναι και ο Πέλκας, αλλά αυτοί οι τρεις ένα εξτρέμ ποιότητας δεν κάνουν, αν θέλουμε να έχουμε υψηλούς στόχους.
Ο Κοτάρσκι μετά από μια μάλλον μέτρια χρονιά για την οποία ευθύνεται και η τρύπια μεσο-αμυντική μας λειτουργία, δύσκολα να πιάσει τα δέκα. Στα 7 με 8 τον κόβω, συν μεταπώληση.
Στα χαφ ναι σε Μεϊτέ και Καμαρά, δεν έχω γνώμη για Πένια επειδή λίγο έπαιξε, ενώ και στην Μάλμε έμπαινε σε άλλο σύστημα. Χρειαζόμαστε ένα τουλάχιστον χαφ με τρία πνευμόνια όπως προείπε και κάποιος φίλος, για υψηλούς στόχους.
Χρήμα έχει η ομάδα, αλλά αν το σκορπάει σε Τίσου-, Γκόμεζ, Μπακαγιόκο, Κόλλεϊ, Λόβρεν, αν θέλετε και Τσάλωφ και πηγαίνοντας πιο πίσω σε Εσίτι, Τέιλορ του 2021, Μιτρίτσα, Μουλέν, Χατσερίδη και άλλους αναλόγων κυβικών και τσιγκουνεύεται τις 100 ή 200 χιλιάδες μπροστά σε στόχο Ch. L., οι τρύπες που θα δημιουργούνται δεν θα κλείνουν όσα χρήματα κι αν εισρέουν.