DonnieMcGrath · 08/10/2025, 13:40George Best4 · 08/10/2025, 11:50ΑποστόληςΑ · 08/10/2025, 10:58Διερωτώμαι αν ο Τσαλώφ, εφόσον έπαιζε στην Κηφισιά, θα είχε προσφορά ανάλογη του Ανδρέα Τετέ.
Τώρα σοβαρολογεις?
Εδώ σε φιλικά ,σε προπόνηση να τον δεις δεν κάνει ούτε το 1/10 από αυτά που κάνει ο Τετει στα επίσημα.
Δηλαδή τι σχολιάζετε εδώ μέσα ρε παιδιά.
Ο Τσαλοφ 1ον δεν είναι καθαρό φορ.
2ον δεν είναι για αυτό το επίπεδο.
Τέλος.
Δεν υπάρχει άλλος σχολιασμός.
Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε να αμφιβάλλει κανείς ούτε να σκέφτεται τι θα έκανε αν έπαιζε στην Κηφισιά.
1,5 χρόνο 1 σουτ που να μην πάει στο κέντρο της εστίας δεν έχουμε δει. 1 τετ-α-τετ που να πλασάρει σωστά.
Μήπως να αρχίσεις να διερωτασαι τι κατάληξη θα είχε η μπάλα αν ο Τσαλοφ ήταν στη θέση του Τάισον την Κυριακή ?
Άδικο δεν έχεις, γιατί προφανώς μιλάνε τα πεπραγμένα του. Αλλά ρε φούστη μου, δεν πήραμε τον Λουκίνα, το βασικό φορ της Τσσκα πήραμε. Αυτό το βίντεο με την Ρεαλ το βλέπω ξανά και ξανά και ξανά, και αδυνατώ να καταλάβω πως υπάρχει τέτοια διαφορά. Είναι λες και μπήκε κάποιος άλλος στο αεροπλάνο. Όπως και να έχει η αντικατάσταση του είναι επιβεβλημένη
Και αν πάρεις το ματς του Γιώργου Γεωργιάδη με την Τότεναμ μόνο, θα νομίζεις ότι είδες τον Ρονάλντο.
Ε δεν είναι έτσι.
Ο Τσαλοφ στη Βασιλεία απέτυχε, και σόρρυ κιόλας εγώ στα χάιλαιτς του δεν βλέπω και ιδανικά πλασε.
Τέλος πάντων δεν έχει σημασία αν κάποτε θεωρούνταν φορ, αν έχει ψυχολογικά , αν δεν μπορεί να προσαρμοστεί κτλ.
Σε αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί.Αντιθετως ο Τετει είναι ένα θωρηκτό που έχασε τα κιλά που είχε μέχρι πέρυσι, είναι πιο γρήγορος και σε εμάς που σηκώνουμε τη μπάλα για μπαλιές από Μιχαηλίδη από την άμυνα θα ήταν ιδανικός.
Τον βλέπουμε και πρέπει να ξέρουμε τι αγοράζουμε.
Οχι λαχεία από Ρωσία.
Είναι αστείο πως βρέθηκε 1 μύριο για Γκουγκεσασβιλι και όχι για τον Τετει.
Βέβαια μεταξύ μας δε πολύ πιστεύω το νούμερο που ακούστηκε.
Αλλα αν όντως ισχύει, και καταφέραμε παράλληλα να δώσουμε και να έχουν βασικούς Ρουμαντσιεβ, Λυρατζη,Τσαούση, πρέπει να αλλάξουν πολλά...
Φαν φάκτ έχω παίξει με Λουκινα αντίπαλο πριν μια 20ετια σχεδόν.
Δε νομίζω ότι αυτοί οι παίχτες είναι τόσο κακοί όσο νομίζετε ορισμένοι. Αν τον έπαιρνε ο ΠΑΟΚ ένας Αναστασάκος θα ήταν που θα σου έκανε 7-8 γκολ τη χρονιά αν κούμπωνε στο σύστημα και έπαιζες για το φορ.
Κάθε χρονο ψάχνουμε το φορ των 25+ γκολ.Το νέο Πριγιοβιτς κτλ και ξεχνάμε πόσο σημαντικοί είχαν φανεί σε ματς ο Μπακαγιοκο, ο Αναστασάκος κτλ.
Κρατάμε παίχτες που ξέρουμε ότι δε μπορούν να προσφέρουν.
Σημαντική η ιεραρχια στα φορ και εξίσου σημαντικό να ξέρεις τι μπορείς να πάρεις από τον καθένα.
Από τον Τσαλοφ τι μπορείς να πάρεις?