Η αναζήτηση βρήκε 14 εγγραφές

Return

από theodoros
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Πολλές υπερβολές πάντως και πολλά χυδαία σχόλια στο διαδίκτυο. Δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά ο Σαββίδης, κακό δεν εχει κάνει στον ΠΑΟΚ.. Ίσα ίσα μάλιστα μας οδήγησε στην κορυφή και είμαστε εκεί ακόμα.
Και φυσικά είναι λίγο άκομψο να λες σε στήριξα στο γηπεδικό αλλά τώρα πουλο και πουλα, αλά καρτ ...
από theodoros
Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ντροπή και τίποτε άλλο γι αυτά τα ανθρωπάκια που ξεπουληθηκαν μετά από 100 χρόνια.
Για τον κόσμο που θεωρεί πως δεν είναι πρόβατο( θεμα Ντελια)ας πάρει την ανακοίνωση αυτή να τρώει κάθε βράδυ αντί για σανο.. πραγματικά λυπάμαι πολύ.
Χρόνια μας πολλά!
από theodoros
Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά λυπάμαι πολύ, λυπάμαι. Τελικά παίζει ο Σαββίδης να είναι ο μεγαλύτερος θεματοφυλακας του ΠΑΟΚ και μανα του συλλόγου!
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον Μελισσανίδη ...
από theodoros
Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά λυπάμαι πολύ, λυπάμαι. Τελικά παίζει ο Σαββίδης να είναι ο μεγαλύτερος θεματοφυλακας του ΠΑΟΚ και μανα του συλλόγου!
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον ...
από theodoros
Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Φανταστείτε να μην τους έδινε και 2εκ το χρόνο τι θα κάνανε, εδώ τους πληρώνει περισσότερα από όσα ζητάνε, βοηθάει αλλά αθλήματα όταν έχουν ταμειακό έλλειμα, διπλασιάζει μετοχές του κόσμου με χορηγηιες, μη-απαιτητα δάνεια και από πάνω σε καθε ευκαιρία τον χαρακτηρίζουν μπατίρη και με οικονομικά ...
από theodoros
Τετ 30 Ιούλ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Έχει δίκιο ο καταραμένος, αλλά έχει δίκιο κι ο καραδημος.
Αυτά είναι λάθη του παρελθόντος και δεν υπήρχε Σαββίδης ακόμα στην υπόθεση μπολονι. Ειναι ωριμος πλεον και ο ζησης και τον χρειαζόμαστε, κανεις δεν περισσεύει. Πρέπει να μαζέψει ποδοσφαιράνθρωπους στη διοίκηση.
από theodoros
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Γελοία πράγματα.

Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.

Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.

Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ...
από theodoros
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:47
Jump to forum
Jump to topic

Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ετοιμος. Δεν ειναι απαραιτητο οτι το εργο το πηρε τελειωσε. Αν ειχε τελειωσει δε νομιζω να μπαινανε στην διαδικασια να πουν τον Σαββιδη να βγαλει δικο του proof of funds ...
από theodoros
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
από theodoros
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να ...
από theodoros
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.

Έχω μπει πολλές φορές σε ...
από theodoros
Παρ 01 Αύγ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Το δωσανε το γηπεδο του ΠΑΟΚ!
εν μια νυκτί οι αγύρτες...
Ντροπή και όνειδος..
από theodoros
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:20
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ πέθανε σε μια νύχτα. Σύνδεσμοι και π@π@ρι@
Για 1 ευρώ πουλάν τη μάνα τους. Εχω 2 διάρκειας φετος, το ένα για το γιο μου. Πως θα πάω μεθαύριο γηπεδο τι να του εξηγήσω 12 χρονων; Τι να του πω όταν θα φωνάξει το γηπεδο ιβαν σαββιδης πχ και η 4 μπουκάρει και τα σπάσει ολα; ή αν γεμίσουμε εστίες ...
από theodoros
Σάβ 02 Αύγ 2025, 01:13
Jump to forum
Jump to topic

Σοκαριστηκό επίσης αυτό που άκουσα για τον νεοδημοκράτη τον Παπαδόπουλο ότι αρνείται να παραιτηθεί από εκπρόσωπος σε σουπερλιγνκ και ΕΠΟ με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ μένει χωρίς εκπρόσωπο. Λέει δεν παραιτηται γιατί εκλέχθηκε με το σπαθί (sic) του ...

Πήραν το συνδεσμιακο πλεον δεν φοβούνται τίποτα ...