Η αναζήτηση βρήκε 28 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αυτή η θχια ήταν αυτήν που περίμεναμε να γυρίσει απτά διακοπας της...??
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
@keep_paokizein δεν σε καταλαβαίνω. Αφού παραδέχεσαι τις δυσκολίες της εκροής χρημάτων από τη Ρωσία τι λες ότι θα έπρεπε να κάνει ο ΑΣ; Να τις αγνοήσει και να πάρει το ρισκο;
Να περιμένει..
Είμαστε 70χρονια στο ίδιο γήπεδο, περιμέναμε 30χρονια ένα πρωτάθλημα..
Από σεβασμό κ μόνο στον άνθρωπο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι αν θέλουν δημοκρατικές διαδικασίες, να ρωτήσουν αύριο κιόλας τους κατόχους διάρκειας της ΠΑΕ της τελευταίας 10-20ετιας τι θέλουν να γίνει από δω κ πέρα..
Όχι μόνο τα 100,200, 500 άτομα του ΑΣ
Όχι μόνο τα 100,200, 500 άτομα του ΑΣ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Όσο πέφτουν οι πλαμοι, ξεκαθαρίζει λίγο κ η σκέψη μου..
Το μόνο κέρδος, κάποιος το ρώτησε δεν το έκανα παράθεση το έχασα, που θα είχε ο Ιβάν απ'ολη την καθυστέρηση κτλ ένα μου βγαίνει πως θα ναι..
Να εκθέσει τους χωριαταραιους, αντιλαμβάνεσαι πως το λεω χωριάτης είμαι, ούτως ώστε να τους ...
Το μόνο κέρδος, κάποιος το ρώτησε δεν το έκανα παράθεση το έχασα, που θα είχε ο Ιβάν απ'ολη την καθυστέρηση κτλ ένα μου βγαίνει πως θα ναι..
Να εκθέσει τους χωριαταραιους, αντιλαμβάνεσαι πως το λεω χωριάτης είμαι, ούτως ώστε να τους ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Η επόμενη σκέψη μου είναι ΕΜΕΙΣ πως μπορούμε να τους εξωθησουμε στην έξοδο..
Να μαζέψουμε πχ 10.000 υπογραφές επιβεβαιωμενα πελατών της ΠΑΕ σε αντιπαράθεση στους 218 τους??
Δε ξέρω.. Εσείς που είστε κ πιο κοντά, πιο δυναμικοί, πιο "φωνακλαδες" από μένα πρεπει να το βρείτε..
Να μαζέψουμε πχ 10.000 υπογραφές επιβεβαιωμενα πελατών της ΠΑΕ σε αντιπαράθεση στους 218 τους??
Δε ξέρω.. Εσείς που είστε κ πιο κοντά, πιο δυναμικοί, πιο "φωνακλαδες" από μένα πρεπει να το βρείτε..
- Τρί 12 Αύγ 2025, 01:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν μπορέσει κ αυτά τα περί 31.12 να τα βάλουν εκεί που ξέρουν...
Βιαζεσαι τόσο πολύ εσύ προσωπικά..?
- Τρί 12 Αύγ 2025, 01:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμα θέτε μπορώ να το παίξω το παιχνίδι..
Φάτσα δεν έχουμε δει..
Φωνή δεν έχουμε ακούσει...
Ένα έγγραφο με κούριερ ήρθε λέει κ αυτό εμπιστευτικό δεν μπορούμε να σας το δείξουμε..
Πιο πιθανό βλέπω να μην έχει ιδέα ακόμα κ ίδιος ο Μυστακίδης ή να μην υπάρχει Μυστακίδης,να ναι κάνας τύπου vpn ...
Φάτσα δεν έχουμε δει..
Φωνή δεν έχουμε ακούσει...
Ένα έγγραφο με κούριερ ήρθε λέει κ αυτό εμπιστευτικό δεν μπορούμε να σας το δείξουμε..
Πιο πιθανό βλέπω να μην έχει ιδέα ακόμα κ ίδιος ο Μυστακίδης ή να μην υπάρχει Μυστακίδης,να ναι κάνας τύπου vpn ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Ίσως να ήμουν ο άνθρωπος που σε πίστευε περισσότερο κ έλεγα περιμένετε έχει να δώσει..
Όταν σε είδα ΠΑΛΙ χθες να χαλάς 3 φάσεις,έσκασα,όχι απλά να μην τις εκμεταλλευεσαι αλλά να τις χαλάς..
Φεύγα...
Ίσως να μην είσαι καν στράικερ,να σαι κάτι δίπλα σε έναν τέτοιο..
Δεν κουμπώνεις εδώ..
Όταν σε είδα ΠΑΛΙ χθες να χαλάς 3 φάσεις,έσκασα,όχι απλά να μην τις εκμεταλλευεσαι αλλά να τις χαλάς..
Φεύγα...
Ίσως να μην είσαι καν στράικερ,να σαι κάτι δίπλα σε έναν τέτοιο..
Δεν κουμπώνεις εδώ..
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Γιακουμή,
2 με την Ριρίκα,
4 στους ομίλους και κάνα
15 στο πρωτάθλημα
Εσένα θα βιαζόμαστε να σε υπογράψουμε το καλοκαίρι κάτι μου λέει..
2 με την Ριρίκα,
4 στους ομίλους και κάνα
15 στο πρωτάθλημα
Εσένα θα βιαζόμαστε να σε υπογράψουμε το καλοκαίρι κάτι μου λέει..
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Συμφωνία σε 1ο βαθμό λέει το Φοξ του πορτοκαλί...
Φρεε Ζαφείρη ...
Αιντε γιατί κ στην Αλάσκα άμα θεμε βρίσκουμε 3 4 τσακάλια μας να σας υπενθυμίσουμε ότι εδώ έχουμε σοβαρές υποθέσεις ανοιχτές .
Φρεε Ζαφείρη ...
Αιντε γιατί κ στην Αλάσκα άμα θεμε βρίσκουμε 3 4 τσακάλια μας να σας υπενθυμίσουμε ότι εδώ έχουμε σοβαρές υποθέσεις ανοιχτές .
- Τετ 20 Αύγ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μαυροπανος κ Μπενασερ καθαρίζουν κάνα ταληρο έκαστος ετησίως..
Αυτό..
Συγκρατηθειτε..
Σέρνω βέβαια μαζί σας έστω κ για την πιθανότητα για έναν ή κ για τους δύο μαζί..
Αυτό..
Συγκρατηθειτε..
Σέρνω βέβαια μαζί σας έστω κ για την πιθανότητα για έναν ή κ για τους δύο μαζί..