Η αναζήτηση βρήκε 180 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Βγαίνει ότι η Στουτγάρδη έκανε πρόταση 15 εκατομμύρια στους Τσέχους για τον Ζαφείρη...Σύμφωνα με το ρεπορταζ ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας δε ξέχασε ποτέ το φιάσκο με τον Κωσταντελια και προσπαθεί να κάνει μια κίνηση ουσίας αλλά κυρίως εντυπωσιασμού....
Κοίτα να σου πω κάτι, επειδή το ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμαι ενα βημα πριν να χυσω...Βγαλτε το γαμημενο αρθρο ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ να γεμισουμε ολη τν πολη φλοκια...
Ειναι τρομερο το ποσο απαξιωτικα κ σιγουρα με ανοιχτο το στομα αρθρογραφουν τα αθηναικα μμε το ολο στορυ με τον Ζαφειρη...Παναγια μου θα σκοτωθουμε θειοοοο...
Ειναι τρομερο το ποσο απαξιωτικα κ σιγουρα με ανοιχτο το στομα αρθρογραφουν τα αθηναικα μμε το ολο στορυ με τον Ζαφειρη...Παναγια μου θα σκοτωθουμε θειοοοο...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
" Ζαφειρης + Λοκο
ή Μαροκανος + Λοκο
+ φορ αντι Τσαλοφ
+ μπακ που ηδη μιλανε
δεν γινονται αυτα .....μιλαμε για τρελα
ετσι λενε "
Agios Charalampos Sindou
κανεις δεν μιλαει ανοιχτα,ολοι περιμενουν
sit back and enjoy
ή Μαροκανος + Λοκο
+ φορ αντι Τσαλοφ
+ μπακ που ηδη μιλανε
δεν γινονται αυτα .....μιλαμε για τρελα
ετσι λενε "
Agios Charalampos Sindou
κανεις δεν μιλαει ανοιχτα,ολοι περιμενουν
sit back and enjoy
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αυτά που και εμένα μου μετέφερε γνωστός.
Ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν αντίθετος σε κάθε πώληση ο ζαφειρης τον παρακάλεσε και έτσι όρισε τιμή στα 14.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό μεταπώλησης ...
Ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν αντίθετος σε κάθε πώληση ο ζαφειρης τον παρακάλεσε και έτσι όρισε τιμή στα 14.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό μεταπώλησης ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Eντωμεταξύ ο Μεϊτέ διαβάζοντας τις προτάσεις για Ζαφείρη, μετά από τα περσινά τρίμηνα παζάρια για 100k

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχεδον πανηγυριζεις που για την ωρα δεν εγινε. Τι σχεδον δηλαδη...charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πονάς;charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:08 Με Μυστακιδη θα ηταν ηδη αεροδρομιο. Καλη προσπαθεια αλλα το αποτελεσμα μετραει. Ας παμε σε πιο ταπεινους στοχους.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
σαλτα βρε νούμεροcharisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
παλι μπινελικι θα φας
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
@charisiad κάτσε μια βδομάδα έξω, να κάνεις κάνα μπανάκι!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:31 @charisiad κάτσε μια βδομάδα έξω, να κάνεις κάνα μπανάκι!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο,τι και να γίνει πλέον
Μπράβο στην ομάδα. Οι τελευταίες 24 ώρες είναι δήλωση σε όλους
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ απορώ, από χθες που έγινε χαμός στο φόρουμ μέχρι και πριν λίγο που έγινε γνωστή η απόρριψη της νέας πρότασης από Τσέχικο μέσο, που ήταν όλοι οι αυτοί που είναι γνωστή η στάση τους στο θέμα που έχει δημιουργηθεί από ΑΣ, Μυστακιδη;
Από περιέργεια ρωτάω
Από περιέργεια ρωτάω
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο παικτης ανοιχτα θελει πλεον να φυγει. Τα λεφτα ειναι καλα. Δεν εχει λογο πλεον να πει οχι η Σλαβια.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Μυστακιδη θα ηταν ηδη αεροδρομιο. Καλη προσπαθεια αλλα το αποτελεσμα μετραει. Ας παμε σε πιο ταπεινους στοχους.
Ρε τραβά γαμησου κ εσυ κ ο μυστακιδης. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚ ρε οπαδοί του καναπέ.
Κ εγω κανω κριτικη στο ιβαν αλλα το χετε παραχεσει σε οτι social υπάρχει.
Θέλει το γηπεδο γιατί ...