Διοικητική αναδιάρθρωση θα κάνει, που σύμφωνα με το σάιτ του σε αυτό ειδικεύεται η εταιρεία του. Τι άσχετος και σχετικός.
Είπαμε, οι περισσότεροι δεν είμαστε φαν του οποιουδήποτε οννεδιτη. Και λάθος το timing της συνέντευξης
Δεν μίλησε και δεν σχετίζεται με το αγωνιστικό
Η αναζήτηση βρήκε 672 εγγραφές
- Τετ 29 Απρ 2026, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 29 Απρ 2026, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Ένα είναι το ερώτημα (για μένα): ποιο θα είναι το αντικείμενο του Παπαμιμίκου. Μέσα από τα συμφραζόμενα των λόγων του συμπεραίνω πως θα αναλάβει να αναδιαρθρώσει την ΠΑΕ, να διαχωρίσει τα καθαρά γραφειοκρατικά και οικονομικοτεχνικά κομμάτια από το αγωνιστικό, να αναπτύξει δηλαδή την επιχείρηση. Με ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Θεωρώ ότι η περίοδος Ιβάν στον ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Η απόπειρα "πραξικοπήματος" που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, ούτε τυχαία ήταν ως προς το timing ούτε προς την έκβασή της.
Ο Ιβάν με όλο αυτό που έγινε αναγκάστηκε να προχωρήσει σε εξαγγελίες για το γήπεδο και να ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
«Δημοπράτηση, ανάδοχος και έναρξη εργασιών!»
Ο κ. Νίκος Σιαπκαράς έδωσε το χρονοδιάγραμμα και τις λεπτομέρειες για το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ
Για τις εξελίξεις γύρω από το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Θέρμης μίλησε στην ΕΡΤ3 ο αρχιτέκτων – μηχανικός, κ. Νίκος Σιαπκαράς.
Ο κ ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε το βγαλαν για να μας ριξουν σταχτη στα ματια (θα ελεγε καποιος, οχι εγω)
- Παρ 01 Μάιος 2026, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ρε είπαμε αυτά. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι εκτός των θεμάτων του ο Σαββιδης, εδρεύει σε πόλη στα σύνορα με Ουκρανία. Το μέγεθος του είναι τεράστιο. Το 1,6 στο Forbes είναι η γνώση που έχουν τα δυτικά μέσα από την αγοροπωλησία των τσιγάρων στους Ιάπωνες. Ένας νορμαλ άνθρωπος θα ελεγ οτι όταν ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά να συνεννοηθείτε όμως
Ποιος χαρτζιλικωνει ο Σαββίδης ή ο Παπαμιμίκος?
Εκτός και άνω εννοείται ότι το πράγμα γίνεται όπως τότε στην πάολα όταν ο Σαββίδης έβγαλε τα 500αρικα και τα έδωσε στον Γιώργη για να τα μοιράση στην ορχήστρα
Ρε σείς αφήστε τα χαζά.
Αν έχει κανένας καμιά άκρη, πείτε ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Χαχα Ε όχι ρε φίλε
Σιγά μη την ανταγωνίζεται κιόλας
Σε ποια επαγγέλματα συμβαίνει αυτό;
Από ασκούμενοι δικηγόροι, δικαστές, ιατρικοί επισκέπτες, δάσκαλοι σε ιδιαίτερα και γυμναστές ΟΛΟΙ όσους έχω ρωτήσει συμφωνούν πως τα πράγματα στην Αθήνα είναι λες και πας σε άλλη χωρα
Δεν ξέρω ούτε έναν που ...
Σιγά μη την ανταγωνίζεται κιόλας
Σε ποια επαγγέλματα συμβαίνει αυτό;
Από ασκούμενοι δικηγόροι, δικαστές, ιατρικοί επισκέπτες, δάσκαλοι σε ιδιαίτερα και γυμναστές ΟΛΟΙ όσους έχω ρωτήσει συμφωνούν πως τα πράγματα στην Αθήνα είναι λες και πας σε άλλη χωρα
Δεν ξέρω ούτε έναν που ...
- Τετ 06 Μάιος 2026, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Βασικά δεν το λες γήπεδο. Πέρα από όσους είμαστε δεμένοι με το συγκεκριμένο γήπεδο και γουστάρουμε την ιεροτελεστία σίγουρα δεν προσελκύει κόσμο ως εμπειρία.για 300 δεν ξέρω. Δεν θέλω να μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί εγώ ότι και να βάλουν βρε με δόσεις θα είναι βρε με ένα μήνα απεργία πείνας, θα ...
- Σάβ 09 Μάιος 2026, 03:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Η σελίδα ΠΑΟΚ 100 DONATION: https://www.paokfc.gr/paok-100-donation
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Φταις Ιβάν γιατί δεν έβαλες χέρι νωρίτερα. Αφού δεν μπορείς να είσαι εδώ να τους συμαζευεις. Ελπίζω να κατάλαβες όντως ότι χρειάζονται στελέχη για να είναι η ομάδα στελεχωμένη σε όλα τα επίπεδα. Γιατί τα χρήματα φέτος ΔΕΝ ήταν το θέμα. Περιμένω εξελίξεις όντως για προπονητικό κ γήπεδο γιατί δεν ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Ο ΠΑΟΚ τον Μάρτιο έκανε ότι και η ΑΕΚ. Ομολογιακό δάνειο 10 εκ ευρώ το οποίο θα καλύψει η ντιμερα και καπάκι ανακοίνωσε και αύξηση 13 εκ . Το αν θα καλύψει την αύξηση με μετρητά ή θα μετοχοποιησει το ομολογιακό αυτό δεν το ξέρω. Θα φανεί. Πάντως έχει δημοσιευτεί η αύξηση και το ομολογιακό.
Δε ...
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Η διαρροή ειναι ενα σκρινσοτ απο ενα τσατ του υπευθυνου τυπου της ΠΑΕ με καποιους δημοσιογραφους. Σε αυτο το σκρινσοτ ο υπευθυνος της ΠΑΕ φαίνεται να δίνει "γραμμή" για τα ανώνυμα προφιλ και τρολ του διαδικτύου που διχάζουν το κοσμο
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ημέρες δόξας ζει το φόρουμ
Από την εμφάνιση τέλη έχουμε κάθε εβδομάδα και 4-5 προφίλ που είναι πολύ ανήσυχα με τις εξελίξεις στην ομάδα
Τα τρολ εν τω μεταξύ όλα στο ίδιο μήκος έτσι, «εγώ δεν λέω κάτι, αλλά..»
Βρήκε ο άλλος ο ντιτεστικλ το 1.3 του νταγκλα, έμαθε και τι θα γίνει στο ουκρανικό ...
Από την εμφάνιση τέλη έχουμε κάθε εβδομάδα και 4-5 προφίλ που είναι πολύ ανήσυχα με τις εξελίξεις στην ομάδα
Τα τρολ εν τω μεταξύ όλα στο ίδιο μήκος έτσι, «εγώ δεν λέω κάτι, αλλά..»
Βρήκε ο άλλος ο ντιτεστικλ το 1.3 του νταγκλα, έμαθε και τι θα γίνει στο ουκρανικό ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο ditesta έχει κάτσει στον πάγκο.
Δεν πειράζει...
Έμεινε πολύ πίσω ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη και ανησύχησε...
Αφού πήρε 50 πρέπει να δώσει 50.
Να φανταστώ πως για να πάρεις τα 50 δεν έδωσες λεφτά σε ακαδημιες, δεν εκπαιδεύσες Τα παιδιά αυτά, δεν έχει λειτουργικά, δεν έχει χάσει ένα κάρο λεφτά σε παιδιά ...
Δεν πειράζει...
Έμεινε πολύ πίσω ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη και ανησύχησε...
Αφού πήρε 50 πρέπει να δώσει 50.
Να φανταστώ πως για να πάρεις τα 50 δεν έδωσες λεφτά σε ακαδημιες, δεν εκπαιδεύσες Τα παιδιά αυτά, δεν έχει λειτουργικά, δεν έχει χάσει ένα κάρο λεφτά σε παιδιά ...