Η αναζήτηση βρήκε 672 εγγραφές

Return

από paok_athens_g4
Δευ 09 Φεβ 2026, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ...νομίζω οτι πρέπει να κάνει κίνηση κ για το παλατακι...τους παίζεις κομπολόι όλους ρε γάτα με πέταλα...άνθρωπο που έκανε λεφτα με τη διάλυση της ΕΣΣΔ μη τον φοβάσαι...γελάει με τους εγχώριους καραγκιοζηδες κ τα πλάνα που ετοιμάζουν για να τον εξοντώσουν...
από Maklaz
Πέμ 12 Φεβ 2026, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Πέρασα να πω ότι..... Σας χορεύει από μακριά!

από navigator11
Παρ 13 Φεβ 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Η πραγματική εκτόξευση του ΠΑΟΚ, εις πείσμα όλων των εγκαθέτων/γραφικών/χρησίμων ΗΛΙΘΙΩΝ, που με το φτωχό μυαλουδάκι τους νομίζουν ότι τον αποδομούν με παραληρηματικές αναρτήσεις της πούτσ@ς πέρα δώθε, οφείλεται πρωτίστως στον χαρακτήρα του Σαββίδη. Και, ασφαλώς, στην προσωπικότητα του Λουτσέσκου ...
από Maklaz
Παρ 13 Φεβ 2026, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα σας κύριοι :mrgreen:

από tolis14
Παρ 13 Φεβ 2026, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Σε ελεύθερο χρόνο που είχα έβλεπα κάτι στιγμιότυπα από αγώνες, καθώς και τα γκολ μας από τη χρονιά του αήττητου. Προφανώς και είχαμε ομαδάρα και το πήραμε αήττητοι αλλά συγκρίνοντας την ομάδα τότε με την τωρινή βλέπω τεράστιες διάφορες, σε όλους τους τομείς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα μας ...
από Psagmenos4
Παρ 13 Φεβ 2026, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Το καλοκαίρι η ομάδα πήγε να βάλει το μεγαλύτερο αυτογκόλ που έχει βάλει ομάδα μπορεί και στον πλανήτη.
Ενώ σε όλο τον κόσμο τα γήπεδα γίνονται με χορηγίες του κράτους, των δήμων, διαφημίστων αλλά και σύμπραξη επιχείρηματιων.
Κάπου στον πλανήτη Ελλάδα, μια ομάδα που στα 86 της χρόνια βρήκε ...
από Maklaz
Σάβ 14 Φεβ 2026, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Ήρθα να πω μια καλησπέρα και πάω να δω το μπάσκετ

από leomatos88
Τετ 18 Φεβ 2026, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Είναι η επετειακή εκδοχή του Σήματος;
Τρομερή.

Ομαδάρα δοξασμένη
Και με δάφνες στολισμένη.
από Dimitrisou
Τετ 18 Φεβ 2026, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Πανεμορφο το επετειακο σημα..
Μπραβο σε οσους το σχεδιασαν :pano:
από katafraktos
Τετ 18 Φεβ 2026, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Σαββίδης

Kabamaru11 έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 20:59 Μου αρεσει που ειναι σοβαρος κ μετρημενος.Δεν ειναι κλοουν οπως αλλοι προεδροι γκουχου γκουχου ραλιστες.
Είναι όμως υπέρμαχος της ιδέας του ευ αγωνίζεσθαι;
από hawklord
Πέμ 19 Φεβ 2026, 01:21
Jump to forum
Jump to topic

Σχετικά με το λογότυπο έχω να παραθέσω τα ακόλουθα προς υπεράσπιση του συναδέλφου που το σχεδίασε. Κανένας μας δεν γνωρίζει το λεγόμενο brief που έλαβε η σχεδιαστική ομάδα. Π.χ. Να θυμιζει τα 100 αλλά να μην ξεφευγει από το κανονικό (ΟΣΦΠ), να υπάρχει ανοιχτή πρόταση απο όσους θέλουν σε λαϊκή βάση ...
από Мир
Πέμ 26 Φεβ 2026, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Συγνωμη αλλα αμα βαλει 1-2-3 μυρρια για να φτιαξει το γηπεδο μπασκετ γιατι να δωσει και στον ΑΣ λεφτα? Αστον ρε ΑΣ να σου φτιαξει το γηπεδο και μετα κοπανα του το ενοικιο.

Αν θέλει να πάρει με κλειστό συμβόλαιο για 49 χρόνια όπως ακούγεται, ο ΑΣ θα συνεχίσει να πορεύεται μόνο με τα έσοδα της ΠΑΕ ...
από akis_1987
Παρ 27 Φεβ 2026, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Σπαμάρετε απλά για να κρύψετε την τοποθέτηση μου; Έχετε βγάλει ΠΑΟΚομετρο με βάση τα ποστ του καθένα;

Ο καθένας όποτε γουστάρει ποσταρει, φόρουμ είναι. Όταν τοποθετουμαι, το κάνω με επιχειρήματα. Η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη και πάντα με βάση το καλό της ομάδας.

Την υποστήριξη μου στην ομάδα ...