Η αναζήτηση βρήκε 672 εγγραφές
- Δευ 09 Φεβ 2026, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ...νομίζω οτι πρέπει να κάνει κίνηση κ για το παλατακι...τους παίζεις κομπολόι όλους ρε γάτα με πέταλα...άνθρωπο που έκανε λεφτα με τη διάλυση της ΕΣΣΔ μη τον φοβάσαι...γελάει με τους εγχώριους καραγκιοζηδες κ τα πλάνα που ετοιμάζουν για να τον εξοντώσουν...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρασα να πω ότι..... Σας χορεύει από μακριά!
- Παρ 13 Φεβ 2026, 01:11
- Jump to forum
- Jump to topic
@Montrealiotis
- Παρ 13 Φεβ 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πραγματική εκτόξευση του ΠΑΟΚ, εις πείσμα όλων των εγκαθέτων/γραφικών/χρησίμων ΗΛΙΘΙΩΝ, που με το φτωχό μυαλουδάκι τους νομίζουν ότι τον αποδομούν με παραληρηματικές αναρτήσεις της πούτσ@ς πέρα δώθε, οφείλεται πρωτίστως στον χαρακτήρα του Σαββίδη. Και, ασφαλώς, στην προσωπικότητα του Λουτσέσκου ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα σας κύριοι
- Παρ 13 Φεβ 2026, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ελεύθερο χρόνο που είχα έβλεπα κάτι στιγμιότυπα από αγώνες, καθώς και τα γκολ μας από τη χρονιά του αήττητου. Προφανώς και είχαμε ομαδάρα και το πήραμε αήττητοι αλλά συγκρίνοντας την ομάδα τότε με την τωρινή βλέπω τεράστιες διάφορες, σε όλους τους τομείς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα μας ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Το καλοκαίρι η ομάδα πήγε να βάλει το μεγαλύτερο αυτογκόλ που έχει βάλει ομάδα μπορεί και στον πλανήτη.
Ενώ σε όλο τον κόσμο τα γήπεδα γίνονται με χορηγίες του κράτους, των δήμων, διαφημίστων αλλά και σύμπραξη επιχείρηματιων.
Κάπου στον πλανήτη Ελλάδα, μια ομάδα που στα 86 της χρόνια βρήκε ...
Ενώ σε όλο τον κόσμο τα γήπεδα γίνονται με χορηγίες του κράτους, των δήμων, διαφημίστων αλλά και σύμπραξη επιχείρηματιων.
Κάπου στον πλανήτη Ελλάδα, μια ομάδα που στα 86 της χρόνια βρήκε ...
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήρθα να πω μια καλησπέρα και πάω να δω το μπάσκετ
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Είναι η επετειακή εκδοχή του Σήματος;
Τρομερή.
Ομαδάρα δοξασμένη
Και με δάφνες στολισμένη.
Τρομερή.
Ομαδάρα δοξασμένη
Και με δάφνες στολισμένη.
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Πανεμορφο το επετειακο σημα..
Μπραβο σε οσους το σχεδιασαν
Μπραβο σε οσους το σχεδιασαν
- Τετ 18 Φεβ 2026, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Σαββίδης
Είναι όμως υπέρμαχος της ιδέας του ευ αγωνίζεσθαι;Kabamaru11 έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 20:59 Μου αρεσει που ειναι σοβαρος κ μετρημενος.Δεν ειναι κλοουν οπως αλλοι προεδροι γκουχου γκουχου ραλιστες.
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 01:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχετικά με το λογότυπο έχω να παραθέσω τα ακόλουθα προς υπεράσπιση του συναδέλφου που το σχεδίασε. Κανένας μας δεν γνωρίζει το λεγόμενο brief που έλαβε η σχεδιαστική ομάδα. Π.χ. Να θυμιζει τα 100 αλλά να μην ξεφευγει από το κανονικό (ΟΣΦΠ), να υπάρχει ανοιχτή πρόταση απο όσους θέλουν σε λαϊκή βάση ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Συγνωμη αλλα αμα βαλει 1-2-3 μυρρια για να φτιαξει το γηπεδο μπασκετ γιατι να δωσει και στον ΑΣ λεφτα? Αστον ρε ΑΣ να σου φτιαξει το γηπεδο και μετα κοπανα του το ενοικιο.
Αν θέλει να πάρει με κλειστό συμβόλαιο για 49 χρόνια όπως ακούγεται, ο ΑΣ θα συνεχίσει να πορεύεται μόνο με τα έσοδα της ΠΑΕ ...
- Παρ 27 Φεβ 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Σπαμάρετε απλά για να κρύψετε την τοποθέτηση μου; Έχετε βγάλει ΠΑΟΚομετρο με βάση τα ποστ του καθένα;
Ο καθένας όποτε γουστάρει ποσταρει, φόρουμ είναι. Όταν τοποθετουμαι, το κάνω με επιχειρήματα. Η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη και πάντα με βάση το καλό της ομάδας.
Την υποστήριξη μου στην ομάδα ...
Ο καθένας όποτε γουστάρει ποσταρει, φόρουμ είναι. Όταν τοποθετουμαι, το κάνω με επιχειρήματα. Η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη και πάντα με βάση το καλό της ομάδας.
Την υποστήριξη μου στην ομάδα ...